Druženje Djeda Mraza sa mališanima i slatkiši u Roda trgovinama do kraja godine - Volim Podgoricu

Druženje Djeda Mraza sa mališanima i slatkiši u Roda trgovinama do kraja godine

Lanac Roda trgovina sjutra (25.12.) nastavlja sa Prazničnom čarolijom, tokom koje će do kraja godine organizovati druženja sa Deda  Mrazom u svojim objektima širom Crne Gore. Kompanija Mercator-CG, u okviru koje posluju Roda trgovine, pozvala je svoje potrošače i njihove mališane da zajedno isprate 2015. godinu.

“Trgovine Roda narednih dana biće epicentar praznične euforije. U okviru Praznične čarolije, naše potrošače širom Crne Gore dočekivaće Deda Mraz, koji je pripremio pune džakove slatkiša koje će dijeliti mališanima,” saopšteno je kompanije.

Prvo Druženje sa Deda Mrazom zakazano je u petak u Herceg Novom, nakon čega se u subotu seli u Bar, a drugog dana vikenda stiže u Nikšić.  Najmlađi potrošači i njihovi roditelji mogu da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom i u Roda trgovinama u Podgorici, Cetinju, Tivtu, Kotoru, zaključno sa 31. decembrom u Budvi.

U tim objektima, u sklopu praznične ponude, kupci lako mogu naći sve što im je potrebno za novogodišnje trpeze, kao i poklone i paketiće. Informacije o bogatom asortimanu proizvoda po sniženim cijenama, ali i detaljan raspored druženja sa Deda Mrazom, potrošači mogu naći na stranici www.roda.me.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com