Vage upoznaju novu LJUBAV, Lavovima prija opušteniji odnos - Volim Podgoricu

Vage upoznaju novu LJUBAV, Lavovima prija opušteniji odnos

Ovan

POSAO: Nadajte se boljoj atmosferi na poslu. Od svojih saradnika dobijate maksimalnu podršku. Konačno imate utisak da će neke stvari krenuti mnogo boljim tokom. LJUBAV: Niste spremni za novu vezu, pa tražite izgovor da ostanete sami, iako vam to u suštini ne prija. Potrebno je da korigujete svoje viđenje ljubavi. ZDRAVLJE: Nesanica vam stvara probleme, hronični umor.

Bik

POSAO: Računajte na uspeh ako ste očekivali pomoć od osobe iz inostranstva ili saradnju s nekim ko je drugačijeg porekla. Današnji dan vam je veoma povoljan. LJUBAV: Nećete naći sreću u ljubavi sve ok ne budete imali hrabrosti da svoja osećanja pokažete otvoreno, bez obzira na sve. Poradite na tome ako želite uspeh. ZDRAVLJE: Moguće je da vas muče problemi sa sinusima. Posavetujte se sa svojim lekarom.

Blizanci

POSAO: Preko svojih brojnih poslovnih kontakata ćete doći do nekih veoma važnih informacija. Potrudite se da ih iskoristite na najbolji mogući način i pomozite sebi. LJUBAV: Vreme je da krenete u osvajačku akciju! Sve što vam je potrebno i što vam se dopada ste prepoznali u jednoj osobi, sad je na vama da probate da joj se približite. ZDRAVLJE: Posvetite se nekom hobiju koji vas opušta. Potrebno je da na neki način rasteretite svoje

Rak

POSAO: Saradnici vam ukazuju poverenje. Rešavate većinu poslovnih problema bez muke i zadovoljni ste svojim učinkom. Možete da očekujete jedan odličan dan. LJUBAV: Ukoliko budete manipulisali nečijim emocijama ili ako budete tražili sažaljenje, nećete dobiti ono što očekujete. Manite se prljavih igara, budite iskreni. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom, kao i s proširenim venama u nogama.

Lav

POSAO: Dobićete neku informaciju ili vest na koju ste čekali već duže vreme. Bićete pozitivno iznenađeni nekim tokom događaja. Iskoristite okolnosti u kojima se nalazite. LJUBAV: Osoba s kojom ste u vezi je na neki način počela da vam predstavlja opterećenje. Potreban vam je neko sa kim ćete imati daleko opušteniji i prirodniji odnos. ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim i upalnim stanjima, povredama. Budite maksimalno na oprezu danas.

Djevica

POSAO: Možete da računate na pozitivne preokrete ako budete bili posvećeni svom poslu. Vi lako dobijate poverenje nadređenih i na ceni ste kao dobar radnik. LJUBAV: Upoznajete neobičnu osobu koja će vas prijatno iznenaditi. U njoj ćete pronaći sve ono što ste zamišljali da bi mogao da ima vaš idealni partner. U dilemi ste. ZDRAVLJE: Skloni ste prehladama tokom ovog perioda, pa povedite računa o sebi.

Vaga

POSAO: Dolazi vam podrška od starije, uticajne osobe koja može imati veliki značaj u širim poslovnim krugovima. Pozitivno ste iznenađeni i veoma zahvalni dotičnoj osobi. LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da opterećujete sebe događajima koji su ostavili trag na vama u prošlosti, biće vam sve teže da pronađete sreću u sadašnjem trenutku. Upoznajte novu ljubav. ZDRAVLJE: Probleme vam stvara nedostatak fizičke aktivnosti, pokrenite se malo.

Škorpija

POSAO: Ukoliko želite da rešite problem, biće vam potrebna nova i bolja poslovna taktika. Današnji dan posvetite planiranju i analizi, isplatiće vam se to. LJUBAV: Potrebno je da naučite da s voljenom osobom delite sve, i dobre i loše trenutke. Budite iskreni povodom stvari koje vas povređuju i koje vam smetaju. ZDRAVLJE: Ženskim Škorpijama su veoma osetljivi jajnici. U narednom periodu zakažite ginekološki pregled.

Strijelac

POSAO: Ukoliko budete bili otvoreni sa saradnicima u koje nemate dovoljno poverenja, mogli biste da zažalite kasnije. Povedite računa o svom brzom jeziku. LJUBAV: Na pragu ste kriznog perioda u vezi. Ne ulažete dovoljno truda ni vi ni partner, što se u određenom trenutku mora vratiti kao bumerang. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, moguće je da su se pojavile neke zdravstvene smetnje.

Jarac

POSAO: Zadovoljni ste novonastalom situacijom na poslovnom planu. Desili su se neki preokreti koji mogu jedino pozitivno da utiču na razvoj vašeg poslovanja. LJUBAV: Potrebno je da partneru otvoreno pokažete svoja očekivanja. Jedino na taj način on može znati šta je ono što vam je potrebno. Komunicirajte otvorenije. ZDRAVLJE: Posetite lekara u narednim danima, neophodno je da idete na redovne preglede.

Vodolija

POSAO: Preporuka je da ne odbijate šansu za dodatnu zaradu. Ukoliko budete dobili ponudu za honorarni posao, svakako bi trebalo da je iskoristite. LJUBAV: Morate da se potrudite ako želite da razbijete monotoniju u koju ste upali s partnerom. Krivica je obostrana, ali na vama je ovog puta da preuzmete inicijativu. ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće. Potrudite se da na vreme ojačate svoj imunitet.

Ribe

POSAO: Otvara vam se mogućnost da ostvarite važne kontakte i da se popnete na društvenoj lestvici. Iskoristite ovaj dan da sebe prikažete u najboljem svetlu. LJUBAV: Ne dopada vam se to što je partner dominantniji od vas, jer niste navikli na takav poredak stvari. Problem je ovog puta zaista samo unutar vas. ZDRAVLJE: Potrebno je da povedete više računa o ishrani. Izbacite štetne i masne namirnice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com