HAPPY HOURS U GYRO DRIVE MONTENEGRO: Vozite SKUTER za samo 1 euro (INFO) - Volim Podgoricu

HAPPY HOURS U GYRO DRIVE MONTENEGRO: Vozite SKUTER za samo 1 euro (INFO)

Gyro Drive Montenegro  koji se nalazi u Mall of Montenegro nudi nevjerovatnu zabavu mališanima, ali i onima malo starijima, a u kišnim i tmurnim danima koji dolaze, to će nam svima biti potrebno. 

Osim što će se vaši mališani zabaviti, ultra moderne električne skutere možete po povoljnim cijenama iznajmiti za rođendane, zabave, korporativne proslave, ali i bez posebnog povoda ukoliko želite sebi i svojim mališanima da priuštite dobru zabavu i vam tržnog centra  Mall of Montenegro.

Za savladavanje ove vještine potrebno je svega nekoliko minuta uz instruktore Gyro Drive-a koji će vas bezbjedno uputiti u osnove držanja ravnoteže i upravljanja skuterima. Posle toga – zabava može da počne.

Gyro Drive mališane često iznenadi i specijalnim poklonima i popustima, a sada su svoje prijatelje obradovali “srećnim satima” i duplo jeftinijim cijenama. Happy Hours su svakog ponedjeljka, utorka i srijede od 10 do 12 časova i važnja košta svega 1 euro.

Za sve inforamcije možete im pisati u inbox Facebook stranice Gyro Drive Montenegro ili ih nazvati na broj telefona 067 428 447. 

gyro-drive

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com