PSIHIČKI POREMEĆAJI: Šta kaže horoskop o vašem mogućem poremećaju? - Volim Podgoricu

PSIHIČKI POREMEĆAJI: Šta kaže horoskop o vašem mogućem poremećaju?

Horoskopski znak oktkriva kojim psihičkim poremećajima ste skloni.

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako će ikad bolovati od nekog poremećaja ličnosti, to će biti “isprekidani eksplozivni poremećaj”. Karakterišu ga snažni ispadi bijesa koji nisu uopšte u skladu sa situacijom.

Bik 

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako s njima krenete u raspravu, to bi moglo potrajati satima. Sve dok vas ne uvjeri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od razvoja opsesivno-kompulsivnog poremećaja jer ako nije po njihovom skloni su panici.

Blizanci

Imaju zavisničku osobnost. Čak i njihov znak je u paru. To znači da ne podnose samoću i imaju konstantnu potrebu da se osjete voljenim i željenim te im to stalno iznova treba potvrđivati. Najizgledniji im je razvoj zavisničkog poremećaja ličnosti.

Rak

Skloni su gradnji zidova oko sebe. Rade to iz straha da će ih neko povrijediti, a vrlo često je taj strah potpuno neutemeljen. Oni su najskloniji paranoičnom poremećaju osobnosti.

Lav 

Prirodno su ponosni i nerijetko misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcisoidnog poremećaja ličnosti.

Djevica

Povrijedite li je, može se pretvoriti u vrlo zlu, ogorčenu i negativnu personu. Ne podnose samoću i mogu biti vrlo manipulativni da bi zadržali ljude koje žele oke sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju osobnosti.

Vaga

Najgora je za sebe. Vage su po prirodi izrazito ljubazne i pristojne i vrlo često same sebe najviše zakidaju, misleći da ne zaslužuju radost, dobrobit pa čak i ljubav. Kao rezultat toga može se razviti samoporažavajući poremećaj ličnosti.

Škorpija

Zbog urođene mističnosti, skloni su gradnji zidova oko sebe. No kod Škorpije to može rezultirati izbjegavanjem svih društvenih situacija, razgovora uopšteno i sveopštim povlačenjem u sebe. Uprkos tome, i dalje žele biti blizu drugih. Kod njih je najizgledniji izbjegavajući (anksiozni) poremećaj ličnosti.

Strijelac

Prirodni šarm skloni su skoristiti i za svoje mračnije potrebe. Često, ono što je za većinu pojam pristojnosti, oni shvataju drugačije. Oni mogu razviti antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulsivnog poremećaja i obično se odnosi na radnu etiku. Ako njihov rad nije savršen, često počnu paničariti pa su skloni anksioznim poremećajima ako nije sve “kako treba”.

Vodolija

Ovaj super ekcentrični i kreativni znak često hoda na tankoj liniji između zdravog razuma i ludila. Kada je pređu, često imaju karakteristike šizofrenog poremećaja ličnosti. To znači da imaju čudna vjerovanja o načinu na koji svijet funkcioniše, a ponekad uključuje i iluzije da su sposobni čitati tuđi um.

Ribe

Vrlo su osjetljive, a posebno na tuđe mišljenje o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisni o tuđoj pažnji.

Je li tačno?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com