CETINSKI NA PODGORIČKOM TRGU: Spremio je POSEBAN PROGRAM - Volim Podgoricu

CETINSKI NA PODGORIČKOM TRGU: Spremio je POSEBAN PROGRAM

Hrvatski pjevač Toni Cetinski ove godine je glavna zvijezda dočeka Nove godine na podgoričkom trgu.

Naime, on će se sa svojim fanovima kako iz glavnog grada Crne Gore, tako i iz okolnih gradova, pa i regiona družiti 31. decembra i svojim pjesmama uveseliti u Novu godinu.

Već nekoliko puta je za novogodišnje praznike pjevao u Crnoj Gori, no, kako kaže repertoar te večeri razlikovaće se od standardnog koji pjeva tokom čitave godine.

“Bez obzira gdje i kada nastupamo, moja ekipa i ja, uvijek se trudimo da ponudimo publici posebno osmišljen program, u kojem okupljenima pružamo najbolje od sebe i naravno odličnu zabavu. Novogodišnji dočeci uvijek su posebni i specifični, a mi se trudimo da se predstavimo na najbolji mogući način, te da svirkom uživo publici darujemo  doživljaj  za pamćenje”, obećava na početku razgovora za “Vijesti” Cetinski.

Kada je stigao poziv iz Podgorice, dodaje, nisam razmišljao ni sekunde oko nastupa. Gdje god sam nastupao u Crnoj Gori, uvijek sam se odlično osjećao, a publika i atmosfera su bili zaista posebni. Ne sumnajm kako će zajedno, istu, odnosno još i bolju atmosferu ponoviti 31.12. u Podgorici.

 

Na pitanje sta će poželjeti u ponoć i kome ćete prvo čestitati Novu godinu, kaže:

Kada su želje u pitanju, uvijek sebi i drugima želim puno zdravlja i ljubavi. Novu ću naravno prvo čestitati suprugi Dubravki, djeci i najbližoj porodici.

Toni Cetinski nedavno je u Crnoj Gori registrovao preduzeće. O čemu se, zapravo, radi i znači li to da će u našoj zemlji započeti biznis?

Želja je da otvorim muzičku akademiju i ona je službeno otvorena, ali nije još započela sa svojim djelovanjem. Plan je da se ista akademija otvori još u Zagrebu i naravno u mojoj Istri. To su dugoročni planovi koji su sada malo po strani i radimo na tome manjim intenzitetom za sada. Paralelno je u osnivanju i moj muzički lejbl pod kojim bi realizovali sve moje buduće projekte i projekte koje radim sa mladim talentima koji su naša budućnost. Sav taj rad sa mladima me jako raduje i ispunjava jer mi daje sigurnost da ću nešto konkretno ostaviti za sobom i što bi trebalo da traje i nakon mene, kaže za Vijesti Cetinski.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com