Početna » PG VODIČ » Otvoren Tržni centar Aroma u Donjoj Gorici

Otvoren Tržni centar Aroma u Donjoj Gorici

Danas je kompanija Domaća Trgovina otvorila vrata novog Tržnog centra Aroma u podgoričkom naselju Donja Gorica na površini od 1300 metara kvadratnih. U okviru centra poslovaće savremeni Aroma market koji se prostire na 500 metara kvadratnih, apoteka „Benu“, kladionica „Lob“, knjižara „Papilon“, a u narednih desetak dana će biti otvorena picerija „Al Forno“ tako da će stanovnici ovog podgoričkog naselja uživati u ugodnom ambijentu i italijanskoj kuhinji.

„Savremeni način života nas usmjerava u pravcu da svakodnevnu kupovinu obavimo na jednom mjestu. Kako nastojimo da razumijemo potrebe naših potrošača tako smo i koncep Tržnog centra Aroma prilagodili tim potrebama. Brza i povoljna kupovina sa svim propratnim sadržajima je nešto što nam može uštediti vrijeme i dati prostor za druge aktivnosti“ – saopštili su iz kompanije.

U duhu Arome, sa prepoznatljivim toplim ambijentom i najsavremenijom opremom, potrošače očekuje izbor preko 10000 artikala domaćih i inostranih proizvođača, a tu su i nezaobilazni italijanski proizvodi „Conad“ i domaća robna marka „Montella“.

„Sve posjetice Aroma marketa očekuje „BioDar“, kao jedinstven koncept zdrave hrane tako da će potrošačima u naselju Donja Gorica biti dostupniji organski, bezglutenski i drugi proizvodi kojima nastojimo da podržimo zdrave stilove života“ – dodali su iz kompanije.

Otvaranje novog marketa nestrpljivo je dočekao veliki broj kupaca, a kao što je i uobičajeno, dočekali su ih brojni popusti i povoljne cijene te pokloni za prve potrošače.

Tržni centar se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Cetinjskom putu, a ispred objekta je obezbijeđeno 60 parking mjesta.

Vrata TC Aroma za sve potrošače biće otvorena svakog dana od 7 do 23 h.

Check Also

Podgoričanin vadio pištolj u marketu

Policija je u subotu dobila informaciju da je nepoznati muškarac izvadio pištolj u marketu „Aroma” ...

Deset automobila dobilo svoje vlasnike Završeno „Veliko odbrojavanje“

Domaća Trgovina je uručila srećnim dobitnica deset automobila Fiat 500 povodom završetka nagradne igre „Veliko ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *