Home / PG INFO / Aktuelno / Počeo Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Počeo Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja je prilika za buduće studente da se dodatno informišu o studijskim programima kojih na Univerzitetu Crne Gore (UCG) ima 160, sa preko 300 usmjerenja kroz razne module, saopštio je rektor UCG, Danilo Nikolić.

Nikolić i predsjednik Upravnog odbora UCG-a, posjetili su danas Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja, na kojem Univerzitet, zajedno sa svojim organizacionim jedinicama, i ove godine predstavlja bogatu izdavačku djelatnost, fakultete i studijske programe.

Nikolić je dodao da je Univerzitet, u susret predstojećem upisu, nastojao da osigura dostupnost svih potrebnih informacija budućim studentima.

Iz UCG su saopštili da su za buduće visokoškolce pripremili Informator 2018/19, koji se može, već od otvaranja sajma, preuzeti u elektronskoj formi sa štanda Univerziteta.

“Informator je dostupan i na linku, na sajtu UCG”, navodi se u saopštenju.

Centralna univerzitetska biblioteka, sa tradicijom u organizaciji ove sajamske manifestacije dužom od jedne decenije, predstaviće tokom sajma više od 100 naslova stručnih i naučnoistraživačkih publikacija, prije svega udžbenika, iz različitih oblasti u izdanju Univerziteta.

Organizacione jedinice će, kroz zajednički nastup Univerziteta, predstaviti svoju izdavačku produkciju

Check Also

PODGORICA: Kakav centar grada želimo da imamo?  

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *