Home / ŽIVOT + / Savjeti / Zbog ove dvije greške niste srećni u ljubavi

Zbog ove dvije greške niste srećni u ljubavi

Čak i najsnažniji, oni koji uvijek drže do sebe i svojih potreba, prave greške kada je ljubav u pitanju. U nastavku pogledajte koje su se dve greške barem jednom potkrale svakom od nas…

Prelazite preko partnerovih prestupa koji vas čine duboko nesrećnim

Neki postupci jednostavno ne mogu da se oproste. Postoje parovi koji mogu da pređu preko preljube ili uvrede i ponovo da steknu povjerenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prestupe iskreno žali zbog njih i promijeni svoje ponašanje nabolje.

Bez toga nema oproštaja i poverenja. Ako ste svom partneru objasnili šta vas je duboko povrijedio, ali on to i dalje radi, prelazak preko toga neće vas učiniti srećnijima. Psiholozi upozoravaju da ignorisanje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego ćuteti o tome što vas muči. Ako problem ne može da se reši, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

Zanemarujete svoje potrebe na račun partnerovih

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate da budete na prvom mjestu. Žene često imaju potrebu da maksimalno ugode svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istovremeno da zanemarite svoje potrebe.

Uvijek se prilagođavate njegovom rasporedu, kuvate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu. Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebal bi da mislite. Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com