Home / ŽIVOT + / Zabava / POLOMIĆU TE, NEĆEŠ SMJETI NA ULICU DA IZAĐEŠ, NI U JEDAN RESTORAN U BG DA UĐEŠ: Ovako se Duško obračunao sa kolegom koji je slao poruke Karleuši!

POLOMIĆU TE, NEĆEŠ SMJETI NA ULICU DA IZAĐEŠ, NI U JEDAN RESTORAN U BG DA UĐEŠ: Ovako se Duško obračunao sa kolegom koji je slao poruke Karleuši!

Drama u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića i dalje traje.

Sve je počelo kada je fudbaler na nastupu svoje supruge poslao piće djevojci za susjednim stolom. Karleuša je poludjela i prekinula nastup, a svađu su nastavili kod kuće. Duško joj je oduzeo mobilni telefon i pronašao poruke koje joj je slao njegov kolega Ognjen Vranješ.

Njih dvojica su nakon toga razmijenili oštre riječi. Tošić mu je, između ostalog, poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu, da će ga polomiti, kao i da na ulicu neće smjeti da izađe. On je zahtjevao da se nađu kako bi riješili problem, ali do susreta nije došlo.

Dobro upućen izvor tvrdi da Ognjen prema pjevačici dugo gaji simpatije.

– Jelena se oduvijek sviđala Ognjenu. Nerviralo ga je to što je govorila da je njen Duško najbolji fudbaler i konstantno joj je pisao. Duško je vidio poruke koje je on slao Jeleni i htio je sa njim da se obračuna pred put u Kinu. Nije mogao da podnese što Jeleni šalje poruke i poručio mu je da se nađu u jednom lokalu i da riješe situaciju i netrpeljivost koja vlada među njima. Ognjen nije želeo da se vidi sa Duškom iako je bio u Beogradu. Jelena je pokušala mužu da dokaže da među njima nema ničega i da joj on uzaludno šalje poruke – kaže izvor za Kurir.

One comment

  1. Pevaljka i fudbaler? Zar ste ocekivalni neki drugaciji scenario? Pa Jeleni i tom njenom muzu i ovom Ognjenu ljubavniku koefgicijen inteligencije je oko 100, ali svima trojema zajedno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *