“SAOPŠTIĆU VAM NEŠTO OD ČEGA MI SE LEDI KRV U ŽILAMA” Bekvalčeva iz Crne Gore poslala poruku koja je odjeknula regionom (FOTO) - Volim Podgoricu

“SAOPŠTIĆU VAM NEŠTO OD ČEGA MI SE LEDI KRV U ŽILAMA” Bekvalčeva iz Crne Gore poslala poruku koja je odjeknula regionom (FOTO)

Nataša Bekvalac čitavog ljeta puni klubove i trgove u Crnoj Gori, a sinoć je tako bilo u Baru gdje je pred više hiljada ljudi izvodila svoje hitove.

Nataša je presrećna i prezadovoljna završila koncert i do ranih jutarnjih sati sumirala utiske.

Nije krila da su je emocije preplavile, a nakon nastupa se obratila svojim obožavaocima porukom koja je mnoge ostavila bez teksta.

– Ja ne znam… nemam dovoljno ljubavnih riječi za osjećaj koji nosim u srcu… Sinoć ste me ‘pokidali i sastavili'… Uskoro ću vam saopštiti nešto od čega mi se u isto vrijeme uzburkava krv i ista ledi u žilama… Živim svoj san… hvala vam na životu i sreći koju mi dajete! Vaša sam – stoji u Natašinoj objavi.

Pjevačica je sve zaintrigirala ovim riječima, te se u komentarima mnogi njeni pratioci širom regiona pitaju kakvu to vijest će uskoro saopštiti publici, i da li je, možda, na pomolu, nova svadba?!

2 komentara

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks a lot Nevertheless I’m experiencing problem with ur rss . Don’t know why Cannot subscribe to it. Can there be everyone finding identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com