MAJKA MONSTRUMA IZ HRVATSKE KOJI JE UGASIO 6 ŽIVOTA “Pišite šta god hoćete, ionako se prava istina nikad neće saznati” - Volim Podgoricu

MAJKA MONSTRUMA IZ HRVATSKE KOJI JE UGASIO 6 ŽIVOTA “Pišite šta god hoćete, ionako se prava istina nikad neće saznati”

Šesterostruki ubica Igor Nađ (36) u četvrtak uveče na zagrebačkoj Kajzerici oduzeo je život dvojici muškaraca, trima ženama i 10-godišnjem djetetu, a nakon toga se prilikom hapšenja ubio.

U kući gdje se dogodio zločin bilo je dvomjesečno dijete koje je nepovrijeđeno i zbrinuto. To dijete, koje je jedino preživjelo, ubica je imao s jednom od ubijenih žena. Sve žrtve bile su porodično povezane.

OVO JE POSLEDNJI PUT DA ME VIDIŠ! Monstrum iz Zageba najavio masakr koji je potresao region

OTKRIVENO KO JE ŠESTA ŽRTVA MASAKRA U ZAGREBU: Ubica pokosio i mladića ubijene Josipe! (FOTO, VIDEO)

OVO SU ŽRTVE MASAKRA U ZAGREBU: Ubio vjerenicu, njenu sestru i dijete (10) i roditelje. Svoju bebu POŠTEDIO (VIDEO)

Porijeklom Vukovarac, Nađ je poslednjih najmanje nekoliko godina živio u Zagrebu, najprije na području Svete Nedelje, a potom i na Kajzerici, u trošnoj kućici gdje se dogodilo stravično krvoproliće. Vozio je taksi, kojim je i pobjegao nakon počinjenja strašnog zločina.

Kraj suludog i krvavog Igorovog pohoda dogodio se samo nekoliko stotina metara od njene kuće. Zatekli smo je u crnini, okruženu članovima porodice i prijateljima.

– Nemojte, molim vas. Strašno je to. Pišite šta god hoćete, ionako se prava istina nikada neće saznati, a ja nemam snage ni za šta – rekla je ucveljena žena otirući suze za “Jutarnji list”, dok je ubicin polubrat gorko plakao u dvorištu ispred kuće.

Kako pak saznaje Slobodna Dalmacija, Nađ je sinoć u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku navodno najavio da se sprema nešto loše. U kafić je ubica došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je oko 14 sati.

– Video sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenutku čuo kako mu govori: “Ovo je poslednji put da me vidiš” – rekao je izvor Slobodne Dalmacije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com