TUŽILAŠTVO OCIJENILO: “Smrdo neopjevana”, “g****, krvi ću ti se napit”, “krvniče”, “splačino” NIJE KRIVIČNO DJELO - Volim Podgoricu

TUŽILAŠTVO OCIJENILO: “Smrdo neopjevana”, “g****, krvi ću ti se napit”, “krvniče”, “splačino” NIJE KRIVIČNO DJELO

Više državno tužilaštvo u Podgorici ocijenilo je da u porukama koje je Mirna Nikčević, savjetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, na društvenoj mreži Fejsbuk uputila Ireni Tatar iz Podgorice, nema elemenata krivičnog djela, već da je u pitanju prekršaj.

U porukama upućenim Tatar, Nikčević je, pored ostalog, napisala “smrdo neopjevana”, “g****, krvi ću ti se napit”, “krvniče”, “splačino”…

MIRNA NA ,,MJESTU ZLOČINA ,,Risto, javi se ljubavi, majku ti falsifikatorsku (FOTO)

Mirna Nikčević se jezivom fotografijom sada obrušila na MITROPOLITA AMFILOHIJA

CRNOGORSKA SAVJETNICA VELIČA NDH: Evo kojom objavom je Mirna Nikčević zapalila Fejsbuk

“Više državno tužilaštvo ocijenilo je govor mržnje činovnice Mirne na mom profilu: Vrijeđanje po vjerskoj osnovi i prijetnje životom ne sadrže elemente krivičnog djela, već samo prekršajnog. Da nije žalosno, bilo bi smiješno sve ovo… Ne želim nikoga u pritvoru, čak nisam ni pokretala privatnu tužbu, ali odgovornost mora postojati za ozbiljne, teške riječi. Ovo je priča o odgovornosti, o sistemu najvažnijih institucija u jednoj zemlji”, napisala je Tatar na Fejsbuku nakon odluke Višeg državnog tužilaštva, prenose Vijesti.

Nikčević je u prepisci na Facebooku sa Irenom Tatar vrijeđela sveštenstvo Mitropolije crnogorsko primorke kao i vjernike koji su se na Trojičindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici. Ona je hiljade vjernika nazvala “govedima”, nakon čega je, tek nakon  snažnpg pritiska javnosti i osuda Ministarstvo vanjskih poslova skratilo je mandat Nikčević i ona je suspendovana do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka.

1 komentar

  1. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I am also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com