NOVA DRAMA NA KOSOVU: Albanci poslali interventnu policiju na andministrativni prelaz, ne dozvoljavaju prolaz Srbima (FOTO) - Volim Podgoricu

NOVA DRAMA NA KOSOVU: Albanci poslali interventnu policiju na andministrativni prelaz, ne dozvoljavaju prolaz Srbima (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde u 14 časva imaju zakazan duela Kupa Srbije sa Trepčom na Kosovu. Okupljanje u Raški

Put fudbalera Crvene zvezde na Kosovo, danas je, u centru pažnje sportske javnosti. Izabranici trenera Vladana Milojevića, trebalo bi, u 14 časova da igraju prvu utakmicu Kupa Srbije protiv Trepče u Kosovskoj Mitrovici.Crveno bijeli su u Beogradu odradili trening dan ranije, posle kog su krenuli ka jugu zemlje. Prespavali su u Raškom okrugu, odakle dalje kreću oko 11 časova.

U goste srpskom trećeligašu nisu krenuli glavni igrači Zvezde, jer je stručni štab odlučio da ih odmoripred predstojeći gust raspored. Bez Marina, Gobeljića, Borjana … mesto u Milojevićevom sastavu dobili su omladinci Miloš Pantović, Aleksa Matić, Ilija Babić, Aleksandar Lukić i Borisav Burmaz.

11:00 – NAPETO NA KOSOVU: POLICIJA ZAUSTAVILA NAVIJAČE ZVEZDE
Navijači Crvene zvezde, njih 50-tak raspoređenih u 20 vozila, zaustavljeni su od strane srpske policije na izlazu iz Raške.

Pristalice crveno-belog tima krenuli su na Kosovo i Metohiju kako bi bodrili svoj tim u meču Kupa Srbije.

10:57 – NOVINARI STIGLI NA PRELAZ JARINjE
STOP za autobus iz Srbije u kom su bili novinari. Tamo su ih dočekale jake policijske snage.

10:52 – ALBANSKA INTERVENTNA POLICIJA NA JARINjU
Albanske vlasti navodno su poslale interventnu policiju na administrativni prelaz na Jarinju kako ne bi dozvolile prelaz delegaciji Crvene zvezde koja danas od 14 časova igra utakmicu Kupa Srbije sa ekipom Trepče.

10:45 – SPORTSKI DIREKTOR TREPČE: NEMA ODGOVOR POLICIJE
“Mi smo se, kao klub, u ponedeljak obratili kosovskoj policijskoj službi sa zahtevom da upravo oni obezbeđuju utakmicu ma stadionu “Trepča”. To je jedino što je zvanično i mi na taj zahtev odgovor nismo dobili“, rekao je jutros oko 9 časova spotrski direktor FK Trepča Bojan Jakšić.
Opširnije pročitajte OVDE

10:44 – NOVINARI KRENULI KA ADMINISTRATIVNOM PRELAZU
Rano jutros, oko 5 sati, organizovanim autobuskim prevozom, novinari su krenuli iz Beograda ka Kosovskoj Mitrovici, sa namerom da izveštavaju sa utakmice Trepča – Crvena zvezda.

Novosti

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com