OGLASIO S VLASNIK FRIZERSKOG SALONA: Posjedujem snimke, vidi se ko je sve dolazio i koliko puta! - Volim Podgoricu

OGLASIO S VLASNIK FRIZERSKOG SALONA: Posjedujem snimke, vidi se ko je sve dolazio i koliko puta!

Nakon što se vlasnik beranskog frizerskog salona “Sandra” Vesko Obadović požalio da je samo u prošloj godini njegov lokal inspekcija posjetila 36 puta i da je kažnjen sa 11.000 eura jer se kao Srbin neopravdano našao na udaru različitih inspektora, danas se oglasila  Uprava za inspekcijske poslove, demantujući da su postupali neprofesionalno i diskriminaciono, kao i da su naplatili kazne u toj visini. Povodom demanta Uprava za inspekcijske poslove, ponovo se oglasio Vesko Obradović vlasnik ovog frizerskog salona, a njegovo saopštenje prenosimo u nastavku.

OGLASILI SE IZ INSPEKCIJE: Nismo salon posjetili 36 puta i nismo naplatili kaznu od 11.000 eura

FRIZERSKI SALON KAŽNJEN SA 11.000 EURA: “Kažnjavaju me zato što sam Srbin! Ne osjećam se bezbjedno u svom gradu”

Demant Obradovića prenosimo integralno.

Navodi Uprave za inspekcijske poslove ne stoje iz više razloga. Pozivaju se na to da su 27. I 28. februara izvršene dvije kontrole i napisana je jedna kazna. Međutim, radi se o mandatnim kaznama koje se izriču na licu mjesta, a zaboravljaju one prekršajne prijave koje se kažnjavaju presudama suda za Prekršaje, bez mog prisustva, a po njihovom podnošenju.

Nisu napomenuli da je prvu takvu prekršajnu prijavu podnijela inspektorka primljena suprotno zakonima Crne Gore, takođe nisu napomenuli da su krili godinu dana moj dopis upućen njima. Nijesu napomenuli da kontrole vršili u svim mojim objektima već su se bazirali samo na frizerski salon. Sve snimke iz objekata posjedujem gdje se jasno vidi arogantni nastup inspektora i koliko ih je bilo za vrijeme svake kontrole. Uvijek se radilo o grupi inspektora a u zakonu je jasno definisano da je inspektor samostalan u radu. Posjećivali su čak i lokale koji ne rade, a vode se na moje ime te su morali da nasilno guraju vrata i snimaju da objekti ne rade kako bi poslali snimak svom šefu.

Može se lako provjeriti u Centralnoj banci Crne Gore, za koji iznos je blokirano preduzeće DOO “Stefan Co” I na osnovu kojih potraživanja. Osnovano sumnjam da se radi o kriminalnoj organizaciji koja je napravila status kvo i ne dozvoljavaju mi da radim i funkcionišem. Veliki udio u svemu tome ima i Poreska Uprava koja podnosi prekršajne prijave za fiktivna potraživanja. Njihov cilj je zatvaranje moje firme na isti način kao što su to uradili 1999. godine.

Sada ne postoji način da otvorim račun u nekoj banci jer je isti u blokadi, a samim tim ne mogu ni da platim kaznu kako bih nastavio poslovanje, jer se isti vodio u banci koja je sada u stečaju.

U prilogu vam dostavljam odgovor na drugi dopis u kome jasno sami tvrde da je bilo mnogo više kontrola.

U ovoj nastaloj situaciji Košta pokušava da prikrije svoje kršenje zakona, koje sprovodi na način sto zaposljava svoje partijske istomisljenike mimo zakona, dovodeći ih u direktan konflikt interesa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com