OVO SU BARANI KOJI SU REKLI “NE” NA GRAĐANE! Vatrogasci odbili da asistiraju policiji, pa SUSPENDOVANI - Volim Podgoricu

OVO SU BARANI KOJI SU REKLI “NE” NA GRAĐANE! Vatrogasci odbili da asistiraju policiji, pa SUSPENDOVANI

Vatrogasci iz Bara – Bojan Rukavina, Vladimir Đuranović i Nikola Đuranović odbili su da asistiraju policiji u suzbijanju protesta pravoslavnih vjernika koji se ne slažu sa Zakonom o vjerskim zajednicama usvojenim u Skupštini prije nekoliko noći, i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak zbog toga.

Oni su “Barskom portalu” kazali da su ponosni na svoju odluku i da će ostati istrajni u tom opredjeljenju bez obzira na moguće posljedice. Bojan Rukavina nije pravoslavne vjeroispovjesti, ali jeste solidaran sa građanima koji se protive nakaznoj politici režima, i zbog toga smo veoma zahvalni – kazao je našem portalu Nikola Đuranović.

Od ovih barskih vatrogasaca, inače rođenih Barana, zatraženo je da konkretno asistiraju policiji kod tunela “Sozina”, gdje se očekivalo da će vernici iz Bara, Sutomora i Virpazara blokirati saobraćaj na dan kada je usvojen zakon koji diskrimkniše Srpsku pravoslavnu crkvu i njenu Mitropoliju Crnogorsko – primorsku.

Podsjetimo, prije ovog gesta trojice barskih vatrogasaca nikšićki policajac Miloje Šćepanović odbio je da pendrekom ide na sugrađane koji protestuju zbog istog zakona i vratio uniformu i oružje Upravi policije, nakon čega ga je mitropolit Crnogorsko-primorski Amfilohije odlikovao.

Pročitajte i ovo:

BOJAN JE HEROJ CRNE GORE! VATROGASAC ODBIO DA IDE NA NAROD: Nismo tu da budemo sila države pred ljudima željnim pravde!

OVAJ NIKŠIĆKI POLICAJAC JE CRNA GORA: Dao je otkaz i ostao bez hljeba, ali nije htio na kumove, komšije i prijatelje (VIDEO)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com