OVO JE JOSIF KOGA SU PRETUKLI U PODGORICI: Maturant još u bolnici posle brutalnog napada - Volim Podgoricu

OVO JE JOSIF KOGA SU PRETUKLI U PODGORICI: Maturant još u bolnici posle brutalnog napada

Mladić koji je brutalno pretučen na ulici u Podgorici je Josif Vukićević, maturant Gimnazije u Danilovgradu, što je potvrdio lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Milačić kaže da pretučeni Vukićević živi pod Ostrogom i prenosi da je povrijeđeni učenik i dalje u bolnici.

“Heroju naš, svi smo uz tebe”, napisao je na društvenim mrežama.

Podsjetimo, više nepoznatih muškaraca je ovog mladića napalo i brutalno pretuklo u podgoričkom naselju Siti kvart.

Na snimku se vidi kako više muškaraca trči za njim bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udaraju rukama i nogama.

Policija je saopštila da je lakše povrijeđenog dječaka našla na mjestu gdje se incident dogodio, ali nije saopštila o kome se radi.

Brojni komentari na društvenim mrežama otkrivaju da je Josif Vukićević lakše povrijeđen, ali da ima brojne povrede, hematome i povremene nesvjestice.

4 komentara

    1. Ovako marija namerno m malim slovom, jer si bedna. Zelim ti da te bije ne njih 10 no njih 20. Iako si zensko. Svetski vaspitacu. Sram te bilo glupog jezika!

  1. Sram te bilo da jesi i da nisi žensko-valjda su ti ,,muškarčine,, ona desetorica što su ga tukli?Jesu li zaboga našli sebi ravnoga?

  2. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com