VANJA HADŽOVIĆ O SVOM PRISUSTVU U KRAUN PLAZI: Spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu - Volim Podgoricu

VANJA HADŽOVIĆ O SVOM PRISUSTVU U KRAUN PLAZI: Spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu

Vanja Hadžović, bivša potpredsjednica omladine SPS u Zemunu i nekadašnja savjetnica u Ministarstvu spoljnih poslova, potvrdila je da ju je policija legitimisala prilikom hapšenja četvorice muškaraca, navodno bliskih škaljarskom klanu, ali tvrdi da privedene ne poznaje odranije.

Prema njenim riječima, dala je izjavu policiji i objasnila da se našla „u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu“.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Tačno je da sam bila prisutna tokom hapšenja četvorice muškaraca. Nesrećnim spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Te ljude nisam poznavala, upoznala sam ih te večeri, jer me drugarica pozvala da odemo na piće zajedno – rekla je Hadžovićeva za Kurir.

Podsjetimo, u hotelu „Kraun plaza“ 7. februara policija je u spektakularnoj akciji uhapsila trojicu crnogorskih državljana Nemanju Mišurovića (36), Miljana Milića (27) i Bajana Ajkovića (35), kao i Sinišu Kačavendu (42) iz Banjaluke. Tokom pretresa na krovu hotela pronađen je pištolj, za koji se sumnja da je pripadao privedenima.

– Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana. Istražitelji provjeravaju da li su planirali likvidaciju – dodaje izvor.

Kako je Kurir pisao, 7. februara uveče policija je u hotelskoj sobi legitimisala i „državnu starletu“, kako su mediji prozvali Vanju Hadžović, ali ona nije privedena sa osumnjičenima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com