BIJESNI RAT KLANOVA U CRNOJ GORI: Za sedmicu četiri OBRAČUNA, žrtve povezane sa zaraćenim stranama - Volim Podgoricu

BIJESNI RAT KLANOVA U CRNOJ GORI: Za sedmicu četiri OBRAČUNA, žrtve povezane sa zaraćenim stranama

Bojan Anđušić (31), koji je u četvrtak ranjen u Zeti, od ranije je dobro poznat policiji po incidentu iz 2012. godine, kada tokom porodične svađe bacio bombu.

Ovo je poslednja pucnjava koja se za kratko vrijeme dogodila u Crnoj Gori.

KAO DIVLJI ZAPAD: U Crnoj Gori 4 ubistva za 7 dana, klanovi nastavljaju RAT

PUCNJAVA U ZETI: Ranjen Bojan Anđušić (31)

PUCNJAVA ISPRED TERETANE: Ubijena jedna osoba

KO JE BIO UBIJENI ŠĆEPAN ROGANOVIĆ? Treća žrtva iz iste porodice!

Pucnjava se dogodila oko 19 sati kada je zasad nepoznata osoba zapucala na Anđušića i ranila ga u nogu, a potom je sa pomagačem pobegla sa lica mjesta. Za dvojicom muškaraca crnogorska policija od sinoć intenzivno traga.

“Pobjeda” je izvijestila da je Anđušić poznat policiji po incidentu iz 2012. godine, kada je tokom porodične svađe bacio ručnu bombu ispred kuće Milorada Rakčevića u zetskom naselju Berislavci. Geler od bombe pogodio je njegovog tada trogodišnjeg sestrića koji je, srećom, prošao sa lakšim povredama.

Ovo je četvrta u pucnjava u nizu u Crnoj Gori u protekle dvije nedelje, a prema broju vatrenih obračuna nesumnjivo se zaključuje da je rat kotorskih klanova, škaljarskog i kavačkog, posle nekoliko meseci “mirovanja”, u ozbiljnom jeku.

Najprije je 28. januara, u zetskom naselju Balijače, sa 27 hitaca ranjen Igor Krstović, koji je prema policijskim evidencijama blizak škaljarskom klanu.

Policija čuva ranjenog kriminalcaFOTO: FACEBOOK NDR NIEDERSACHSEN / SCREENSHOT

Na njega su nepoznati pucači otvorili vatru nedaleko od kuće i zadali mu teške povrede nogu i ruku zbog kojih je odmah transportovan u podgorički Klinički centar, a zatim i u Hanover zbog teških rana.

PODGORIČANIN PROTJERAN IZ NJEMAČKE: Zabranjen mu ulazak u zemlju pet godina, liječenje nastavlja u Turskoj (VIDEO/FOTO)

MOJ MUŽ NIJE KRIMINALAC, POMIJEŠALI SU GA Supruga Igora Krstovića kog čuva policija u njemačkoj bolnici tvrdi da je GREŠKOM IZREŠETAN

Krstović je danas deportovan iz Njemačke helikopterom, a zabranjen mu je ulazak u ovu zemlju pet godina.

Policija čuva Igora Krstovića u bolnici u HanoveruFOTO: FACEBOOK NDR NIEDERSACHSEN / SCREENSHOT
 Podgoričanin Dragiša Bulatović uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva Krstovića, nakon čega mu je određen pritvor. Njegov DNK je pronađen na flaši koja je korišćena za podmetanje požara na automobilu pronađenom nepsoredno nakon pucnjave u Zeti.

Zatim je 13. februara u Herceg Novom, na stepeništu kod Kanil kule, sa pet hitaca iz pištolja ubijen Šćepan Roganović (36).

Ubistvo Šćepana RoganovićaFOTO: RTCG.ME / RAS SRBIJA
Ubistvo Šćepana Roganovića

Da je reč o profesionalnoj, naručenoj likvidaciji, bilo je jasno odmah jer je uočeno da je ubica najprije sa nekoliko metaka pucao Roganoviću u tijelo, a onda mu je prišao i ovjerio ga još jednim u glavu.

Policija je uhapsila Miloša Đuričkovića, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu, a identifikovane su još dvije osobe za kojima se traga.

Sa 14 hitaca iz “heklera”, na Cetinju, ispred Sportskog centra “Lovćen”, ubijen je tamošnji proslavljeni ribolovac Andrija Gazivoda, za koga se kasnije ispostavilo da se dovodi u vezu sa kavačkim klanom.

Andrija Gazivoda
Andrija Gazivoda

Na njega je pucano iz neposredne blizine, a još uvek nije jasno da li je ubica bio sam, te da li je pobjegao u nekom vozilu ili peške.

Foto profimedia/ilustracija

 

VP/Vijesti/Pobjeda/Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com