“HTIO JE DA SE UBIJE I NOĆ PRIJE, OTELA SAM MU PIŠTOLJ” Miljanova djevojka bila u kupatilu kada je čula PUCANJ - Volim Podgoricu

“HTIO JE DA SE UBIJE I NOĆ PRIJE, OTELA SAM MU PIŠTOLJ” Miljanova djevojka bila u kupatilu kada je čula PUCANJ

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu, a njegova djevojka Ivana Stanić za “Blic” otkriva da je koban događaj mogao da se odigra noć prije.

Ivana Stanić
FOTO: INSTAGRAM/IAMIVANASTANIC / INSTAGRAM
“To je moglo da se dogodi noć prije, da se ubije… Bio je pod dejstvom alkohola i to je uticalo na njega, ali u tim trenucima ja sam mu otela ranac u kojem je bio pištolj. Pričala sam mu tada o ljudima koji ga vole i o djetetu njegovom. Nekako se sve smirilo”, kaže Ivana i dodaje da je u poslednje vrijeme Miljan bio anksiozan i depresivan:

Ivana za “Blic” otkriva da je Miljan imao i sina sa kojim su provdili puno vremena, a imali su i planove za budućnost.

“Čula sam da je repetirao pištolj i pucanj… Bila sam u kupatilu, vrisnula sam i istrčala, vidjela sam samo da je na podu, u tijelo nisam mogla da gledam. Već je sve bilo gotovo… Izletjela sam iz stana, zvala kolegu sa kojim sam trebala da idem na svirku, rekla da mislim da se ubio, pozvala sam Hitnu pomoć. Niko od komšija se nije pojavio, kažu da nisu čuli pucanj”.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com