KRAPOVIĆ O SINOĆNJOJ SJEDNICI: To je recept kako se VOLJA GRAĐANA brani od kriminalne DPS hobotnice - Volim Podgoricu

KRAPOVIĆ O SINOĆNJOJ SJEDNICI: To je recept kako se VOLJA GRAĐANA brani od kriminalne DPS hobotnice

Demokratska Crna Gora obećala je građanima Budve i Crne Gore da će čuvati i sačuvati izbornu volju građana, sopštio je Dragan Krapović potpredsjednik Demokrata.

“Sačuvali smo je 2016, čuvali smo je tokom cijelog mandata, sačuvali smo je sinoć, sačuvaćemo je uvijek kada kriminalna hobotnica DPS-a pruži k njoj svoje kriminalne pipke.

Mnogo je razloga da se izborna volja građana štiti, a prvi i osnovni jeste taj što nju kao instancu superiornu svakoj vlasti u državi prepoznaje i Ustav Crne Gore, u članu 2: “Ne može se uspostaviti niti priznati vlast koja ne proističe iz slobodno izražene volje građana na demokratskim izborima, u skladu sa zakonom”, kazao je Krapović.

Sinoćnja odbrana Budve, kako kaže, iznjedrila je i uspješan recept kako je moguće izbornu volju građana Budve i Crne Gore braniti i ubuduće od nasrtaja, na nju, kriminalne hobotnice DPS-a: sinhronizovanim djelovanjem svih iskrenih odbornika opozicije.

“Vidjeli smo da, kada se taj uslov ispuni, kriminalna hobotnica neminovno kapitulira i staje se na put onima koji žele da sruše temelje parlamentarizma.
Napustivši sjednice SO pokazali su svu nemoć i naprsline svojih političkih nauma i, umjesto temelja parlamentarizma, srušili su sebe, i to sopstvenim neistinama izrečenim na račun vladajuće većine.

Kao što smo ranije istakli, dužnost svakog funkcionera Demokrata je da odbrani arhipelag slobode u Crnoj Gori koji sačinjavaju opštine u kojima DPS nije na vlasti.

A sinoć smo se uvjerili da to mora biti ne samo dužnost Demokrata, nego i svih nas koji baštinimo ideju slobodne države sa svim joj pripadajućim pravima i slobodama”, zaključio je Krapović.

PROČITAJTE I OVO

U BUDVI BEZ GLASANJA O SMJENI CAREVIĆA: Opozicija napustila sjednicu poslije ponoći, nova zakazana za 29. jun (VIDEO)

JELUŠIĆ NAJAVIO: Tražićemo da nadležni preispitaju sjednicu, sve je inscenirano

(UŽIVO) SJEDNICA U BUDVI Carević Džakoviću: Gopodinu lopove, to je mandat građana koji su glasali DF

TENZIJE NA SJEDNICI SO BUDVA: Odbornik DF-a polio vodom Džakovića

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com