SASTANAK U PETAK: Evo koje opozicione partije su potvrdile dolazak - Volim Podgoricu

SASTANAK U PETAK: Evo koje opozicione partije su potvrdile dolazak

Poziv na dijalog opozicionih partija od strane pokreta “Odupri se” prihvatili su Demokratska Crna Gora, Građanski pokret URA, Demos, poslanici Socijalističke narodne partije i večćna nezavisnih poslanika.

Demokratski front odbio je poziv čelnika pokreta, Džemala Perovića, na sastanak o izbornom ambijentu.

Kako je Perović kazao Televiziji Vijesti, prvi sastanak mogao bi se održati već u petak, a Perovićev predlog je da bude bez prisustva medija.

Peroviću nisu odgovorili iz Socijaldemokratske partije i Ujedinjene Crne Gore, dok su ostali opozicionari odgovorili na poziv da sjednu za sto

Demokrate su, kako je kazao Perović, kazale da će se potruditi da ispoštuju njegov poziv, ali da oni ostaju pri svom planu od prije desetak dana, od sedam tačaka, koji predviđa bojkot parlamenta i odlaganje izbora do ispunjenja svih uslova za njihovo održavanje.

Bez toga, kako podvlače, svaka inicijativa o akcionom jedinstvu je ranjiva.

Perović je za TV Vijesti objasnio da je kao jedan od potpisnika Sporazuma o budućnosti, osjećao potrebu da još jednom pokuša, i testira da li se opozicioni poslanici vežu za riječ.

“Uslovi za izbore su mnogo gori nego 19. godine i to mi daje za pravo i svima onima koji tako smatraju da vrijedi učiniti još jedan napor da se istakne značaj ovog sporazuma, više kao mape puta za razrješenje krize”, rekao je Perović.

POROČITAJTE I OVO

Propao sastanak kod Brajovića, opoziciju sada čeka Perović

MANDIĆ: Ne znamo koga predstavlja Odupri se više nam nisu partneri (VIDEO)

 

 

2 komentara

  1. Thanks , I have recently been searching for information approximately this subject for a while and yours is the best I have found out so far. However, what about the bottom line? Are you positive about the supply?

  2. I discovered your blog website on google and check a number of your early posts. Always keep the really good operate. I recently additional the Rss to my MSN News Reader. Seeking forward to reading far more of your stuff later on!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com