970x250

SASTANAK U PETAK: Evo koje opozicione partije su potvrdile dolazak

Poziv na dijalog opozicionih partija od strane pokreta “Odupri se” prihvatili su Demokratska Crna Gora, Građanski pokret URA, Demos, poslanici Socijalističke narodne partije i večćna nezavisnih poslanika.

300x250

Demokratski front odbio je poziv čelnika pokreta, Džemala Perovića, na sastanak o izbornom ambijentu.

Kako je Perović kazao Televiziji Vijesti, prvi sastanak mogao bi se održati već u petak, a Perovićev predlog je da bude bez prisustva medija.

Peroviću nisu odgovorili iz Socijaldemokratske partije i Ujedinjene Crne Gore, dok su ostali opozicionari odgovorili na poziv da sjednu za sto

Demokrate su, kako je kazao Perović, kazale da će se potruditi da ispoštuju njegov poziv, ali da oni ostaju pri svom planu od prije desetak dana, od sedam tačaka, koji predviđa bojkot parlamenta i odlaganje izbora do ispunjenja svih uslova za njihovo održavanje.

Bez toga, kako podvlače, svaka inicijativa o akcionom jedinstvu je ranjiva.

Perović je za TV Vijesti objasnio da je kao jedan od potpisnika Sporazuma o budućnosti, osjećao potrebu da još jednom pokuša, i testira da li se opozicioni poslanici vežu za riječ.

“Uslovi za izbore su mnogo gori nego 19. godine i to mi daje za pravo i svima onima koji tako smatraju da vrijedi učiniti još jedan napor da se istakne značaj ovog sporazuma, više kao mape puta za razrješenje krize”, rekao je Perović.

POROČITAJTE I OVO

Propao sastanak kod Brajovića, opoziciju sada čeka Perović

MANDIĆ: Ne znamo koga predstavlja Odupri se više nam nisu partneri (VIDEO)

 

 

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close