Home / NOVOSTI / Društvo / MA PODIŽE AVIONE 12. JUNA: Evo koje letove planiraju do kraja mjeseca

MA PODIŽE AVIONE 12. JUNA: Evo koje letove planiraju do kraja mjeseca

Montenegro Airlines, nacionalni avio-prevoznik Crne Gore, od 12. juna će u ograničenom obimu početi sa redovnim putničkim avio-saobraćajem.

Prvi let planiran je za taj datum i to ka Ljubljani, nakon čega se očekuje uspostavljanje saobraćaja ka Frankfurtu (14. jun), Beču (15. jun), Parizu (16. jun), Cirihu (17. jun), Diseldorfu i Kopenhagenu (20. jun), te Minhenu i Hanoveru (21. juna 2020. godine).

“Na svim letovima primjenjivaćemo sve neophodne mjere bezbjednosti u skladu sa najvišim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela”, saopštili su iz Montenegro Airlines-a.

Očekuju da će, imajući u vidu ublažavanje restrikcija u većem broju zemalja Evrope, te otvaranje granica, u narednih mjesec uspostaviti letove i ka svim ostalim destinacijama za ljetnju sezonu.

“Konačni red letenja zavisiće od odluka i smjernica domaćih i međunarodnih tijela nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od ukidanja zabrana letenja, izmjena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mjera u zemljama do kojih Montenegro Airlines leti”, zaključuje se u saopštenju crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika.

PROČITAJTE I OVO

CG AVIONI I DALJE PARKIRANI, AERODROMI OTVORENI ALI PRAZNI: Bez letova za Srbiju ugrožen OPSTANAK Montenegroerlajnza

ORLANDIĆ: Prvi avioni stižu u CG 9. juna, Montenegroerlajnz leti od 12. juna

NKT OBJAVIO SPISAK: Iz ovih država je dozvoljen ulazak u CG od 1. juna

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com