ŽIVOTNA TRAGEDIJA OBILJEŽILA ŽIVOT MUSTAFE NADAREVIĆA: Najveća ljubav mu je umrla na rukama - Volim Podgoricu

ŽIVOTNA TRAGEDIJA OBILJEŽILA ŽIVOT MUSTAFE NADAREVIĆA: Najveća ljubav mu je umrla na rukama

Mustafa Nadarević, bosanski glumac, umro je u 77. godini nakon teške bolesti, a 2012. godine izubio je svoju veliku ljubav, suprugu Slavicu Radović.

Supruga Mustafe Nadarevića se više od deset godina hrabro se borila s rakom dojke, ali nakon uspješnih terapija, bolest joj se ponovo vraćala.

Njih dvoje su se upoznali u zrelim godinama, kada je već iza sebe imao dva braka i troje djece, ćerke Nađu i Nanu te sina Ašu. U Slavici je pronašao srodnu dušu.

– Nazvao sam ga da mu izjavim saučešće, a na kraju je on tješio mene. Od Slavice je želio da se oprosti na svoj način, onako kako su njih dvoje i živjeli – rekao je filmski redatelj Arsen A. Ostojić jednom prilikom, piše Avaz.ba.

1 komentar

  1. Nice post. I discover something harder on diverse blogs everyday. It will always be stimulating you just read content using their company writers and use a little there. I’d choose to use some while using the content in my small weblog no matter whether you don’t mind. Natually I’ll supply you with a link with your web blog. Many thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com