KRSTO RADOVIĆ PRIJAVIO IMOVINU: Najbogatiji šef parlamenta, uštedio 760.000 eura, ima nekoliko stanova, automobile…

Šef budvanskog parlamenta Krsto Radović sigurno je najbogatiji među svojim kolegama predsjednicima lokalnih parlamenata u Crnoj Gori, jer on i supruga imaju ušteđevinu od 760 hiljada eura, posjeduju nekoliko stambenih jedinica, tri automobila, ali i arsenal lovačkog oružja.

On je sve ovo prijavio agenciji za antikorupciju.

Radović, koji je predvodio Demokrate na lokalnim izborima, godinama se bavio građevinskim biznisom i u imovinskom kartonu predočio je sve što on i supruga posjeduju.

Prvi čovjek budvanske Skupštine opštine, uz gradonačelnika Budve Marka Bata Carevića, definitivno je najbogatiji političar prema zvaničnim podacima.

Radović je prijavio da mu je osnovna plata kao predsjednika Skupštine opštine Budva 1.190 eura, ali je prijavio i mjesečni dodatni prihod od 2.000 eura od izdavanja lokala i turističkih apartmana. Njegova supruga Slađana, koja je zaposlena u Beogradu, prima platu od 900 eura.

Radović je prijavio i da je vlasnik porodične stambene zgrade od 111 kvadrata, koju je dobio na poklon, polovine od jednospratne zgrade koja ima dva stambena prostora od 80 i 27 kvadrata, koje je izgradio, stan od 79+6 kvadrata koji je kupio, kao i stana od 53 kvadrata koji je dobio u vlasništvo na osnovnu povraćaja pozajmice od preduzeća.

Radović i supruga su i vlasnici “nisana navara” iz 2010, “ford mondea” iz 1997, “tojote SXR”, a prodali su džip “mercedes” koji je bio 2008. godište i “tojotu RAV 4” iz 2009.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close