Goran Jandreoski izabran za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore

Za novog izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore izabran je Goran Jandreoski, kandidat iz Makedonije, sa bogatim radnim iskustvom u vazduhoplovstvu.

Iz Aerodroma su istakli da su komisiju koju su činili članovi Odbora direktora ACG i predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija, izabrali  Jandreoskog nakon završenog Konkursa i intervjua, a na osnovu njegove bogate profesionalne biografije.

“Jandreoski je bio direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Makedoniji, kao i na visokim rukovodećim pozicijama na aerodromu u Skoplju. Diplomirani je inžinjer elektrotehnike; ima diplomu iz menadžmenta civilnog vazduhoplovstva iz Singapura, kao i diplomu iz vazduhoplovstva MBA Aviation graduate na Univerzitetu Dunav Krems”, saopštili su iz Aerodroma CG.

Kako su dodali, on je tokom intervjua je kao prioritete svog angažmana naveo sertifikaciju aerodroma, optimizaciju troškova preduzeća i tehničko unaprjeđenje obje vazdušne luke.

Podsjećamo, Konkurs za novog izvršnog direktora raspisan je 5. maja. Za ovu poziciju, koju je do sada pokrivao VD Ognjen Jovović, prijavilo se 14 kandidata.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button