Konačno sve što roditelji i djeca traže na jednom mjestu – u podgoričkom Diznilendu! (FOTO)

Polazak  u vrtić je veliki događaj u životu mališana, ali i za cijelu porodicu.

Predškolska ustanova je najčešće prvi susret djece sa svijetom van svoje porodice, i zato je važno da ga oni dožive kao prijateljsko, ugodno i zabavno gnijezdo, i da se svakodnevno raduju odlasku tamo.

Za roditelje je važno da vrtić bude mjesto gdje će njihovo dijete imati najbolju njegu, zdravu hranu, stručni nadzor, vaspitače, gdje će, kroz igru učiti i uživati. Da spokojno i mirno odlaze na posao jer znaju da je njihov mališan u najboljim rukama.

Zbog svega ovoga  svaki roditelj je makar jednom imao dilemu – u koji vrtić upisati dijete?

Prvi odlazak u vrtić često zna da bude stresan, i zato je ključno donijeti dobru odluku, kada, gdje i kako, njihovo malo ptiče napušta sigurnost doma i odlazi u svijet vršnjaka. 

Sve ove dileme, želje i potrebe i djece i roditelja, bile su temeljito razmatrane kada se pripremao i opremao vrtić “Nebo Diznilenda”. Druženje, učenje i zabava uz stručni nadzor i praćenje svih aspekata dječjeg razvoja, njihov je imperativ.

U “Diznilendu” djecu dočekuje ambijent baš kao iz “pravog” Diznilenda – bajkovite prostorije u živim bojama, namještaj prilagođen najmlađima, dizajnom i funkcionalnošću,  a što je najvažnije, obučeno, stručno i posvećeno osoblje.

“Predškolska ustavova “Nebo Diznilenda” je novi nivo obrazovanja I vaspitanja najmalđih koje se odvija kroz stalni nadzor pedagoga po programu Zavoda za školstvo uz reprezentativne stručne saradnike – logopeda, psihologa, kvalifikovane predavače engleskog jezika za najmlađi uzrast, stalni medicinski nadzor I ishranu planiranu I odobrenu od licenciranog nutricioniste gdje se namirnice uzorkuju svakodnevno prije upotrebe”, kažu u ovoj ustanovi.

Kako dodaju, u realizaciji programa obrazovanja I vaspitanja obezbijeđena je najnaprednija didaktička oprema najprestižnijih svjetskih proizvođača – Pertini, Chico, Ikea…koja se primjenjuje kroz igru i zabavu što omogućava najveći stepen interakcije sa djecom i obezbjeđuje najbolje rezultate.

I veoma važno – možete potpuno besplatno provjeriti da li sve vašem mališanu dopada “Nebo Diznilenda” u trajanju od sedam dana.

“Nebo Diznilenda” vrši upis mališana za predstojeću školsku godinu, a sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 067995925 ili na njihovoj Instagram stranici.

1 komentar

  1. Hiya very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing ..
    I will bookmark your website and take the feeds also?

    I am satisfied to seek out so many helpful information right here within the post,
    we want develop extra techniques in this regard, thanks for sharing.
    . . . . .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com