Kako vratiti voljenog muškarca? - Volim Podgoricu

Kako vratiti voljenog muškarca?

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću o kojoj se govori u trilogiji Transurfing, ruskog fizičara i mistika Vadima Zelanda. Prema transurfingu, stvarnost nije nešto na što ne možemo utjecati nego je čak možemo i birati

Pretpostavka je da postoji prostranstvo varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima, energija ljudskih misli može materijalizirati određenu varijantu,- objasnila je Vlasta Prohaska, predstavnica Planetopije koja je izdavač knjige.

U trećoj knjizi iz trilogije, intrigantnog naslova „Naprijed u prošlost“, autor govori o putovanju kroz vrijeme te objašnjava razne fenomene prostora i vremena koji nas uvijek iznova iznenađuju.

Također, knjiga sadrži i prepisku autora s čitateljima koji iznose svoje konkretne životne probleme, pa i one ljubavne prirode, a on savjetuje kako ih riješiti primjenjujući principe transurfinga.

Kako vratiti voljenog muškarca?

Tako jedna čitateljica moli autora da je savjetuje kako vratiti voljenog muškarca.

Vadim Zeland upozorava da uvijek trebamo najprije dobro razmisliti želimo li zaista vratiti izgubljeno i ponovo zadobiti ljubav osobe koja nas je ostavila.

Možda se ovakvim razvojem situacije spašavamo od još nam nepoznatih problema. Da bismo donijeli odluku trebamo osluhnuti „šum jutarnjih zvijezda“, tihi šapat svoje duše koja nam ukazuje na pravo rješenje.

Ako ipak zaključite da doista želite vratiti voljenu osobu, potrebno se usmjeriti na dva važna koncepta transurfinga – unutarnju i izvanjsku namjeru. Naša je unutarnja namjera usmjerena na naš osjećaj vlastitog značenja koji pokušavamo potvrditi i kao takva nije dovoljna za ostvarenje cilja.

Djelujemo li samo unutarnjom namjerom, to će se svesti na uvjeravanje druge strane i organiziranje raznih akcija u svrhu obnove ljubavnog odnosa. Ako i uspijemo, stvari neće biti kao prije.

Kako postupiti? Odgovor se krije u moćnoj izvanjskoj namjeri koja nastaje kad su duša i razum usklađeni.

Unutarnja namjera vašeg partnera također je usmjerena na zadovoljavanje osjećaja vlastitog značenja i zato se, da biste vratili voljenu osobu, morate odreći svoje unutarnje namjere.

Voljenu je osobu moguće vratiti samo izvanjskom namjerom, a vaša će se unutarnja namjera preobraziti u izvanjsku kad se vaše djelovanje preusmjeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete usrećiti partnera, ali i dobiti od njega ono što želite.

Ovdje djeluje koncept čije načelo glasi: Odrecite se namjere da nešto dobijete, zamijenite je namjerom da nešto date i dobit ćete ono čega ste se odrekli.

To načelo djeluje vrlo učinkovito, kao da je prste umiješala neka čudesna sila. Uvjerite se sami – jednostavnije je nego što se čini.

Ne ostvaruje se želja već namjera

“Vaše puke želje se neće ispuniti. Vaša maštanja se neće ostvariti. Ali vaša namjera, vaš izbor potkrijepljen odlučnošću imanja i djelovanja je nepovrediv zakon i on će se neminovno realizirati.”

Prema Vadimovom savjetu, ničemu ne treba pridavati veliku važnost, veliku želju, veliku vezanost. Prevelika važnost će samo pokrenuti Sile ravnoteže koje će je umanjiti, uglavnom, na način suprotan od očekivanog. Svemu dakle treba pristupiti s mirom i blagošću, pa tako i ovomu.

Sve ono što je nastalo u jedinstvu duše i razuma ima veliku vjerojatnost da se ostvari, i ako osjećate da “vaša duša pjeva, a razum zadovoljno trlja ruke” dok čitate ove retke, onda se slobodno prepustite istraživanju fascinantnog svijeta Vadima Zelanda.

Izvorinovasvest.com

2 komentara

  1. Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve truly loved browsing your blog posts. After all I will be subscribing on your feed and I’m hoping you write once more soon!

  2. Comfortabl y, the article is in reality the sweetest on this notable topic. I concur with your conclusions and also will eagerly look forward to your coming updates. Simply just saying thanks can not simply be sufficient, for the fantasti c clarity in your writing. I will certainly correct away grab your rss feed to stay privy of any kind of updates. De lightful work and also much success in your business endeavors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com