Pet trendova koje muškarci ne podnose - Volim Podgoricu

Pet trendova koje muškarci ne podnose

Iako mislite da muškarci ne obraćaju pretjeranu pažnju na trikove ljepote kojima se žene služe, vjerujte da oni i te kako primjećuju. Razlog tome je to što ih pojedine stvari užasno nerviraju.

“Veseli” nokti

Ako od muškarca zatražite mišljenje o svojim predugačkim, špicastim noktima, reći će vam da su super, ali velika je vjerovatnoća da će vas slagati. 3D dekoracije i ostalo eksperimentisanje, u njihovim očima djeluje nepraktično, skupo i kao potpuno gubljenje vremena. Prosječan muškarac za godinu dana ne pomisli na nokte, koliko žena pomisli u samo mjesec dana.

Šljokice

U kosi, na usnama, na čizmama… Fascinacija šljokicama uglavnom je rezervisana za žensku populaciju, dok ih pripadnici muškog roda gledaju potpuno drugim očima. Osim što ne preferiraju žene koje izgledaju kao pokretne jelke, šljokice za njih predstavljaju i potencijalnu potrebu za usisavanjem automobilskog sedišta, tepiha, otresanje sa garderobe i lica. Ipak, mjesto na kojem ih najmanje podnose su usne.

Vještački ten

Na svaku ženu koja posjećuje solarijume, kako bi postigla efekat “prirodne preplanulosti”, dolazi najmanje pet muškaraca kojima nije jasno u čemu je poenta. Iako su žene ubijeđene da izgledaju divno sa preplanulim tenom, muškarac takvu ženu vidi samo kao “narandžastu osobu”. Naročito, tokom zimskog perioda.

Konturisanje lica

Činjenica je da žena zna četkicama i puderima sasvim izmijeniti oblik lica, to muškarcima zvuči, a i izgleda zastrašujuće. Koliko god “bolje” žena izgledala nakon tretmana obraza sredstvima za konturisanje, prosječnom muškarcu će i dalje biti draža prirodnaj ljepota.

Nacrtane obrve

Jasno nam je da većina žena mora raditi intervencije na obrvama kako bi one djelovale lijepo, bilo da je riječ o čupanju ili popunjavanju. Iscrtavanje obrva je trend koji je u posljednje vrijeme uzeo maha, pa mnoge žene pribjegavaju i tome. Ta “japanska” metoda iscrtavanja obrva ili ona najobičnija, “olovka” metoda pretvorila je obrve nekih žena u samostojeće objekte koji na njihovom licu vode život za sebe. To muškarcima baš i nije najjasnije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com