ISPRED SKUŠTINE PROTEST 27. DECEMBRA : Od najsiromašnijih se nema šta više uzeti osim golog života - Volim Podgoricu

ISPRED SKUŠTINE PROTEST 27. DECEMBRA : Od najsiromašnijih se nema šta više uzeti osim golog života

Radnička partija će, kao što su i najavili, organizovati protestno okupljanje protiv najavljenih mjera štednje od strane Vlade.

Protest će se održati u utorak 27.decembra sa početkom u deset časova, u vremenu održavanja sjednice Skupštine.

“Pozivamo sve građane da nam se pridruže, kao i sve one koji su najavili slična protestna okupljanja, u prvom redu Uniju slobodnih sindikata kao i ostale sindikalne i nevladine organizacije”, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsjednik Radničke partije, Janko Vučinić.

Detaljnije informacije o protestnom skupu iznijeće u ponedeljak, 26. decembra, na konferenciji za novinare koja će se održati u prostorijama Radničke partije u Nikšiću sa početkom u 12 časova.

“Cilj svih nas treba da bude isti a to je da spriječimo krajnje drske i bezobzirne namete na kućne budžete najsiromašnijih građana od kojih se nema šta više uzeti osim golog života”, poručio je Vučinić.

(Vijesti)

2 komentara

  1. Terrific paintings! That is the kind of info that are meant to be shared across the web. Shame on search engines for no longer positioning this post higher! Come on over and discuss with my website . Thank you =)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com