ŠALJEMO DJECU U PROPAST: Sergej uputio važnu poruku roditeljima - Volim Podgoricu

ŠALJEMO DJECU U PROPAST: Sergej uputio važnu poruku roditeljima

Pjevač je prisustvovao jednom događaju u Beogradu i govorio o današnjoj omladini i današnjem vremenu, svom novom albumu koncertima i porodici.

Sergej Ćetković je progovorio o novom albumu, te otkrio da li porodica trpi zbog njegove prirode posla.

“Da, spremam novi album. Nove pjesme, novi video spotovi. Novi Sergej. Album se zove “Kofer” i spakovan je. Uskoro kreće na putovanje. Ne zato što sam u većini slučajeva tu, ima dana kada se sve spoji da nisam kod kuće, ali se to brzo nadoknadi i sve bude u redu”.

Pjevač je otkrio kako se snalazi u ulozi oca.

“Postoje prioriteti, sve ono što sam mislio da je prioritet kada nisam imao djecu sada vidim da ništa osim njih nije prioritet. Oni su na prvom mjestu. Nisam pretjerano strog, ali ovo vrijeme u kom živimo mi ne dozvoljava da budem opušten kada su djeca u pitanju”.

Budimo realni. Evo prije par dana mi se desila situacija da sam bio u nekom tržnom centru. Šetam ja tako, i naletim na dvije djevojčice koje možda nemaju ni po 10 godina sa elektronskim cigaretama u rukama. I one se ponašaju najnormalnije. Okrećem se da vidim gdje su im roditelji, njih nema, shvatam da su djeca sama u tržnom centru i da bez problema puše elektronske cigarete. Ja sam bio u šoku. Roditelji vodite računa, šaljemo djecu u propast.

Pjevač je priznao i čega se plaši kao roditelj.

“Svega, zato što je sve dostupno. Ja sam odrastao na nekim drugim vrijednostima, plašim se svega što je pogrešno o deformitetu na sve strane”.

(Nportal)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com