MANTRA RIČARDA GIRA: Samo 3 riječi koje stalno PONAVLJA promijenile su mu ŽIVOT - Volim Podgoricu

MANTRA RIČARDA GIRA: Samo 3 riječi koje stalno PONAVLJA promijenile su mu ŽIVOT

Glumac Ričard Gir otkrio je kako mu je uspjelo da iz svake situacije izađe kao pobjednik i da ne dozvoljava negativnim emocijama da ga savladaju, a sve to pomoću samo jedne rečenice

-Postoji moćna vježba, vrlo jednostavna, koju sam počeo da koristim prije mnogo, mnogo godina. Koga god da sretnem na putu, čovjeka ili insekta, prva misao koju mu upućujem je: ‘Želim ti sreću’.

 

Ova ideja u potpunosti mijenja ono što se događa između vas i te osobe. Govorim to iz ličnog iskustva. Ponekad je to jako teško kada sretnete neprijatelja ili kada se nađete lice u lice s neočekivano teškom situacijom.

Ovo je vrlo korisna misao koja vas uči da ne dopustite da vas savladaju negativne emocije. Imate priliku da stvorite prostor oko sebe.

Vidiš kako se pojavljuju negativne emocije i prije nego što preuzmu kontrolu nad tobom, imaš vremena da ih preokreneš. Vidiš stvari kakve jesu, očito neznanje, ljutnja koja dolazi iz mene, neznanje s moje strane.

Preokrenite to, otpustite, pretvorite u ljubav.

‘ŽELIM TI SREĆU!’

Probajte i vidjećete kako će se sve u vašem životu promijeniti, rekao je jednom prilikom glumac.

1 komentar

  1. I really want to thank you for yet another great informative post, I’m a loyal visitor to this blog and I can’t tell you how much valuable tips I’ve learned from reading your content. I really appreciate all the hard work you put into this great blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com