ĐELJOŠAJ: Manjine su spremne da podrže Abazovića za premijera manjinske vlade, da nas podrži DPS

Manjine su spremne da podrže Dritana Abazovića kao premijera u manjinskoj vladi koju bi podržao DPS, kazao je lider Albanske alternative Nik Đeljošaj u emisiji “U sred srijede”.

“Tražimo da nas u tome podrži DPS, a mi da napravimo Vladu, bez DPS-a. Dajte nam jednu godinu i onda da idemo na izbore, kazao je Đeljošaj“.

Kako je rekao, tako bi se napravila dugoročna stabilnost.

“Manjine da idu sa GP URA i da imamo i dvije građanske partije. Ali DPS neće moći da bude dio te Vlade. Neka je podržava, ali ne kao što DF podržava ovu, jer nam takva podrška ne treba. Podržite nas da ostvarimo zakonska rješenja i sve ono što traži od nas EU. Da zatvorimo poglavlja 23 i 24, da više nikad nemamo ovakav izvještaj EK”, kazao je Đeljošaj i dodao.

“Pozivamo URU – manjinske partije su spremne da podrže njenog lidera da bude novi premijer. Ova sam razmišljanja podijelio i na sastancima sa međunarodnim predstavnicima”, zaključio je Đeljošaj.

loading...

4 komentara

  1. Da tui dam da mi ga pridržiš,a milo da ti pripomogne.Bježi šljamu nikakvi,srasli ste u lopovluku drpsa,pa mislite da oživite mrtvaca.Taj film nećete gledati,ni ti ni dritko.
    Probajte,pa da se poćeramo,bagro korumpirana.

  2. Pa Anaz radi sto vise rastiriti ovsk pravoslavni narod. Sta napravi sa Sekulovicem i Brdaninom..Njih je isti trenutak trebalo udaljiti. A Abaz veliki mozak sa Sarajevskom diplomom. To je folirant malo jaci, on amerikancima predstavi “crnogorsku dijasoru i siptariju sa KO”A gdje je dijaspora Njegoseve zemlje. Naroda koji se borio protiv balijskog zla. Ta dijafpora kdo i njihovi rodabi pljuju po nama i nafoj PRAVOSLAVNOJ VJERI.Jednoga fana oni ce poceti da rade sa nama sto du radili i za vrijeme zulumcara. Zastitimo nasu CG. a ne kao Abaz sastaje se sa onim Ramom i nema.crnog.zastave samo aljbanska.

  3. MISLIS DJELJOSAJU DA TI JE OVO SIPTARSKA PRCIJA ,BOGU SE MOLIM DA SE STO PRIJE ZAGOVNA,DA RIJESIMO SVAMA KAO STO DU RESAVALI MOJI PRETCI ,A I DRITAN ZNA DA NE MOZE ZIVJETI S NAMA AKO NAS IZDA ,A TADA CE SE ISPUNITI NASE ZELJE DA RIJESIMO JEDNOM ZA VAZDA .

    1. Gojko, sram te bilo za ovakav komentar…lziguzac srbijanski ti nijesi čestiti Crnogorac. Sa takvima kao ti se treba zakonski obračunati. No ovđe nema države kad se takva gamad čuju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com