DPS Budva: Gradska vlast odgovorna za propadanje vaterpola u našem gradu

Budvanska javnost svjedoči prepucavanju koje se mjesecima vodi na relaciji DF – Demokrate, oko vaterpolo kluba i smjene direktora bazena iz redova Demokrata. Odložena je i sjednica SO Budva, na kojoj se trebalo raspravljati o ovom problemu.

Demokratska partija socijalista (DPS) poziva i jednu i drugu političku strukturu, da umjesto pisanja saopštenja i igranja žmurke sa pečatom i ključevima gradskog bazena, građanima Budve odgovore na nekoliko pitanja.

“Ko je odgovoran što je vaterpolo klub već 5 godina uskraćen za preko 200.000 eura prihoda, koji je trebao biti prihodovan od restorana? Čijom samovoljom svjesno propada ova ekskluzivna lokacija u bedemima Starog grada? Ko je iz budvanske vlasti i kome obećao otvoreni bazen i restoran uz zidine Starog grada i Luke Budva? Zašto se redovno ne finansira VK “Budva” nekada šampion Jugoslavije, koji je baš u tom bazenu osvojio titulu prvaka? Kome je u interesu da se Klub i infrastruktura Kluba unište? Zašto sada ćuti Božena Jelušić “zaštitnica“ Starog grada i Luke Budva?”, pitaju iz DPS-a

Dodaju, da nažalost ovo nije jedini slučaj propadanja kolektivnog sporta.

“Budva nije više onaj grad šampiona kolektivnih sportova na koje smo kao građani godinama bili ponosni”, zaključuje DPS Budva.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button