DPS Budva: Gradska vlast odgovorna za propadanje vaterpola u našem gradu - Volim Podgoricu

DPS Budva: Gradska vlast odgovorna za propadanje vaterpola u našem gradu

Budvanska javnost svjedoči prepucavanju koje se mjesecima vodi na relaciji DF – Demokrate, oko vaterpolo kluba i smjene direktora bazena iz redova Demokrata. Odložena je i sjednica SO Budva, na kojoj se trebalo raspravljati o ovom problemu.

Demokratska partija socijalista (DPS) poziva i jednu i drugu političku strukturu, da umjesto pisanja saopštenja i igranja žmurke sa pečatom i ključevima gradskog bazena, građanima Budve odgovore na nekoliko pitanja.

“Ko je odgovoran što je vaterpolo klub već 5 godina uskraćen za preko 200.000 eura prihoda, koji je trebao biti prihodovan od restorana? Čijom samovoljom svjesno propada ova ekskluzivna lokacija u bedemima Starog grada? Ko je iz budvanske vlasti i kome obećao otvoreni bazen i restoran uz zidine Starog grada i Luke Budva? Zašto se redovno ne finansira VK “Budva” nekada šampion Jugoslavije, koji je baš u tom bazenu osvojio titulu prvaka? Kome je u interesu da se Klub i infrastruktura Kluba unište? Zašto sada ćuti Božena Jelušić “zaštitnica“ Starog grada i Luke Budva?”, pitaju iz DPS-a

Dodaju, da nažalost ovo nije jedini slučaj propadanja kolektivnog sporta.

“Budva nije više onaj grad šampiona kolektivnih sportova na koje smo kao građani godinama bili ponosni”, zaključuje DPS Budva.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com