JOKOVIĆEVA PARTIJA PORUČILA BEČIĆU: Spustimo loptu i dogovorimo se u Beranama - Volim Podgoricu

JOKOVIĆEVA PARTIJA PORUČILA BEČIĆU: Spustimo loptu i dogovorimo se u Beranama

Opštinski odbor SNP-a u Beranama poručio je Demokratama da su građani Berana na lokalnim izborima pokazali u koga imaju povjerenje, i pored, kako tvrde “neosnovanih napada od strane svih političkih subjekata SNP je ostala najjača snaga u gradu”.

“Sve vrijeme predizborne kampanje neosnovano ste nas gurali prema DPS-u iako smo uporno tvrdili da sa njima nećemo i da je najbolji okvir postojeća većina iz prethodnog četvorogodišnjeg perioda. Građani su prepoznali te vaše dječije bolesti i netrpljivost prema SNP-u od izlaska iz naše partije i nijesu vas shvatali ozbiljno, jer da jesu SNP ne bi dobila povjerenje građana u ovom broju. Podvale na račun SNP-a nisu uspjele da kreiraju javno mjenje jer su neosnovane i neprimjerene netrpljivosti ostalih prema SNP-u građani prepoznali”, navode uz partije Vladimira Jokovića.

Lideru Demokrata Aleksi Bečiću poruičili su da spuste loptu i da razgovaraju.

” Dogovorimo se, na osnovu rezultata izbora. Manimo se nestabilnih i kratkoročnih koalicija, a iz razloga da ponizite našu partiju. To nije uspjelo nikom do sada, pa neće ni ubuduće. Nemojmo da ulazimo u politički avanturizam, jer veoma dobro poznajemo političku situaciju u Beranama i znamo da bi eventualna vlast bez SNP-a bila kula od karata. Imamo mogućnost da napravimo lokalnu vlast na osnovu rezultata i u interesu građana za veoma kratak vremenski period, ali ako i dalje stojite na stanovništu da ne želite sa SNP-om onda budite principijelni i izađite iz koalicije sa nama i u Nikšiću, Mojkovcu, Herceg Novom i ostalim gradovima Crne Gore. Znamo da nećete-SNP je spremna na sve opcije pa i na nove izbore, a onda će svi osjetiti inat Beranki i Beranaca i snagu SNP-a. Na kraju, kada je SNP u pitanju ruka saradnje je ispružena, uvijek je i bila. Mi smo partija koja je uvijek radila i radiće u interesu građana Berana, na osnovu kojih smo dobili najveće povjerenje građana, najjača smo stranka u gradu i nastavljamo istim putem. Pozivamo vas da ne miješamo državnu politiku sa lokalnom kako bismo mogli da rješavamo probleme građana Berana u punom kapacitetu”, poručuju iz SNP-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com