Koalicija Za budućnost Nikšića u Župi: Staćemo na put uništavanju Nikšića i Župe

Koalicija Za budućnost Nikšića nastavila je pobjedničku kampanju u Župi. 

U ime pokreta Za život Nikšića, mještanima Župe obratila se mr Spomenka Nikolić. ,,Župljani, imate snagu, imate borbenost i iznad svega krasi vas inat, a prilika vas čeka 14. marta u broju četiri, broju veličanstvene pobjedničke koalicije, koja će se o vama brinuti na iskren i pošten način.” 

Ivan Zečević, mještanin Župe i kandidat za odbornika koalicije Za budućnost Nikšića, kazao je da oni konačno moraju stati na put daljem uništavanju Nikšića i Župe: ,,Jedini način da se stvari promijene na bolje je da glasate za broj četiri na ovim izborima, za koaliciju Za budućnost Nikšića i za nosioca naše liste Marka Kovačevića”, istakao je Zečević. 

,,Župljani su hapšeni i novčano kažnjavani, ne zbog kriminalnih radnji, već zbog toga što su branili svoju crkvu, svoju vjeru, svoje svetinje, što su branili i čuvali tradiciju”, poručila je dr Vera Bulatović i dodala da je budućnost Župe budućnost Nikšića. 

Poslanik u Skupštini Crne Gore, Dragan Bojović, naglasio je da su Župljani uvijek u istoriji znali svim bahatim silnicima da odgovore kako valja: ,,Isto tako su svakom onom ko je došao sa dobrom namjerom, sa časnom namjerom, ljudski i bratski znali da odgovore i da ga dočekaju.” 

,,Nije ovo, dragi moji prijatelji, bitka za Nikšić. Nikšić je svoje bitke dobio ranije, poslednju i najveću 30. avgusta”, kazao je Goran Danilović, predsjednik Ujedinjene Crne Gore i istakao da je ovo bitka za dostojanstvo, budućnost, a ponajviše bitka za sadašnjost. 

Marko Kovačević foto ZBNK

Predsjednik SNP-a, Vladimir Joković, naglasio je da niko od prisutnih nije veći Srbin od vladike Rada i manji Crnogorac od kralja Nikole: ,,Moje pivsko srpstvo i vaše župsko srpstvo je najčistije i najdostojantvenije i najponositije crnogorstvo koje postoji.” 

,,Znaju ovi ljudi da će 14. marta pobijediti naša koalicija, znaju oni i osjećaju da imamo dobru priliku da sami osvojimo vlast u Nikšiću i zašto svi ne bi bili dio te velike pobjede”, naveo je lider DF-a i šef izborne kampanje koalicije Za budućnost Nikšića, Andrija Mandić. 

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, pozdravio je sve mještane Župe: ,,Već sam rekao da je Nikšić srce Crne Gore. Možda je Cetinje prestonica, možda je Podgorica glavni grad, ali Nikšić je srce Crne Gore, a srce Nikšića je Župa nikšićka. Kada je Župa snažna, onda je i Nikšić snažan, kada je Nikšić snažan, onda je i Crna Gora snažna. Moramo da dignemo Župu na noge zajedno.”

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button