MEDOJEVIĆ OBJAVIO SNIMAK “PRETOVARA”: Luka Bar ključna za šverc kokaina i cigareta (VIDEO)

Jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, objavio je video snimak na kojem se vidi “pretovar” neke robe nakon što je brod napustio luku i to na brod pilot luke Bar. Ovaj pretovar, kako kaže Medojević, 

nadgleda brod granične policije.

“Decenijama se šverc cigareta i kokaina odvija preko Luke Bar. Takozvani “državni program” postao je sasvim normalni “biznis” od koga se niko ne distancira ili skriva. Povlašćeni agenti ANB-a, carinici, policajci, špediteri, direktori Luke Bar, vlasnici “fantomskih firmi” , decenijama švercuju cigarete i drogu preko Luke”, navodi Medojević. 

Pojašnjava da se radi o snimku iz maja 2020. godine.

“Jasno se vidi kako brod koji je bio usidren u Luci Bar nekoliko dana, napušta akvatorijum Luke i pebacuje “neku robu” dizalicom na brod pilot Luke Bar. Sve “to” nadgleda brod granične policije. Da neki “džak” ne padne u more ili da, ne daj Bože, neki neobaviješteni policajac ili carinik ne počne da radi svoj posao. Teret je suviše vrijedan.

Pilotina Luke Bar, nepoznati brod i patrolni čamac granične policije, u po bijela dana pretovaraju “nešto” na otvorenom moru.

Ovo je ŠVERCENEGRO!”, zaključuje Medojević.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button