MJERE, SAHRANA, PAY PAL, AVIO KOMPANIJA ZA NULA EURA… Evo šta sve građani pitaju Krivopkapića povodom 100 dana Vlade

Premijer Zdravko Krivokapić objavio ne na svom -tviteru poziv građanima da mu večeras do ponoći postavljaju pitanja povodom 100 dana rada Vlade, na koja će, kako je kazao, odgovoriti u srijedu. 

Pitanja su veoma raznovrsna pa između ostalog, građani pitaju kada će u Crnoj Gori moći da koriste Pay Pal dvosmjerno, odnosno da primaju novac na Pay Pal, kako je premijer Krivokapić izišao iz Podgorice i otišao u Trebinje na sahranu, kada je na snazi zabrana međugradskog kretanja, kako “napreduje” osnovanje avio kompanije “za nula eura”…. 

Pogledajte neka od pitanja: 

 • Zašto su kreditne linije IRF-a za start-up preduzeća, čak i lošije, nego pod prethodnim menadžmentom? Narod je očekivao makar 1% nižu kamatu nego prije, kao i malo lakše obezbjeđivanje kredita nego prije. Da bi se pokrenula ekonomija što prije, pita korsnik Tvitera premijera Krivokapića. 
 • Premijera,ovo vam je miting DF koalicije u Župi kod Nikšića,dje skoro da nema vise slobodnih krevetana u Covid odjeljenima. Ovo vam je haos u koji živim danacnja CG na čelu sa vama. Mene samo interesuje kako vas kao” covjeka ” nije sramota?
 • Koju rakiju najvise volite, koja je po vama najkvalitetnija? Hvala unaprijed!
 • Da li je, i šta, urađeno povodom omogućavanja prijema novca putem PayPala? Ovo predstavlja veliki problem za donošenje stranog novca u CG za IT freelancere koji rade za strance i jedina smo zemlja u regionu u kojoj taj problem nije rijesen.
 • Da li je normalno da gradjani CG ne mogu iz opstine u opstinu, a Vi idete na sahrane po Trebinju??? Ko Vam je izdao potvrdu da izadjete iz Podgorice, posto nijeste isli sluzbeno???
 • Postovani Prof. Krivokapicu, cestitam na uspjesnih 100 dana vlade. Nadam se da cete do kraja opravdati izbor naroda. Pitanje: Obzirom da su mnogi otrovi (duvan) legalizovani da li planirate podrzati inicijativu legalizacije marihuane makar u medicinske svrhe? Mnogo ljudi za lijek Ilegalno i sumnjivog porijekla. Ovo bi bila prilika da se prvi u regionu opredijelimo za ovo i imamo visestruke koristi: poljoprivreda, akcize, turizam, medicina…
 • Mene zanima kako je biti ugroženi Srbin sa više stanova, kuća i poslovnih prostora. Kako je biti ugrožen i školovati đecu po inostranstvu i istovremeno im stvoriti ogromni kapital. Ako bi me mogli uputiti u par rečenica kako da budemo ugroženi. Hvala.
 • Kako ćete podstaći natalitet i kako ćete riješiti probleme u zdravstvu, koje je jedno od najlošijih na svijetu? Pošto nemamo uslova za liječenje najtežih bolesti i stopa siromaštva je veoma visoka, razmišljate li o osnivanju humanog fonda U čijem bi finansiranju učestvovala jednim dijelom država, a građani bi ga direktno finansirali preko doprinosa i subvencija?
 • Da li ćete doći na sljedeću Povorku ponosa LGBTIQ osoba “Montenegro Prajd” koju organizuje
   
 • Kako napreduje plan o osnivanju avio-kompanije za nula eura?
 • Koje korake vlada planira preuzeti povodom zaštite radničkih prava u CG? Mislim da je javna tajna da je veliki broj zaposlenih u sektoru ugostiteljstva i turizma neprijavljeno ili je prijavljeno na minimalac.
 • Takođe veliki broj radnika u ovom sektoru kao i u sektoru trgovine ne dobija odmor, bolovanje, naknade za prekovremeni i noćni rad a nerijetko se suočavaju sa ucjenama. Da li možemo očekivati poboljšanje uslova za radnike u trajanju vašeg mandata i kako planirate to učiniti?

Šta su još građani pitali Krivokapića možete pogledati na Tviteru, a ukoliko imate pitanje za premijera, možete ga postaviti do ponoći u komentarima: 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button