NIKOLIĆ: Krivokapić ne prestaje da se blamira i degradira Crnu Goru

Portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić, kazao je da je svaki nesuvisli potez predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića od čestitke Republici Srpskoj do traženja od predsjednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da se Vladimir Božović ponovo predloži za ambasadora Srbije u Crnoj Gori, direkno unižava instituciju koju predstavlja.

Poslanik DPS-a je reagovao na izjavu Dragana Markovića Palme da mu je premijer Krivokapić u telefonskom razgovoru saopštio da ponovo predloži Vladimira Božovića za ambasdora Srbije u Crnoj Gori.

“Premijer Krivokapić svojim gafovima i nediplomatskim potezima ne prestaje da blamira i degradira Crnu Goru. Dok čeka da mu građani pomognu da negdje sredinom godine, ako ne i kasnije, pripremi Godišnji program rada za tekuću godinu, Krivokapić je savjetnika našao u Jagodini”, navodi se u reagovanju.

Prema riječima Nikolića, posebno zabrinjava, što u pokušaju da se opravda pred Palmom, Krivokapić predlaže rješenja koja su u suprotnosti sa zakonima države čiji je premiijer.

“Zdravko Krivokapić kao građanin može da se blamira i bruka koliko god hoće, ali dok obavlja funkciju premijera svaki njegov nesuvisli potez od neustavne čestitke Republici Srpskoj do ovog najnovijeg – direkno unižava instituciju koju predstavlja”, zaključio je Nikolić.

 
 
 
loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button