OGLASILI SE IZ VOLIJA: Pokazali smo da smo odgovoran, organizovan i legalan sistem  

U ime Uprave kompanije, čestitamo našim zaposlenima koji su pokazali ličnu i profesionalnu odgovornost, savjesno obavljanje radnih zadataka i dosledno poštovanje etičkih normi, a iste će Kompanija  adekvatno nagraditi

Dva dana nakon zaplijene pola tone kokaina u logiističkom centru kompanije VOLI, oglasili su se iz ove kompanije.

Na pres konferenciji povodom zaplijene kokaina, SDT Milivoje Katnić kategorično je odbacio mogućnost umiješanosti kompanije VOLI u ovaj slučaj.

KATNIĆ: Ptica nije mogla prolećeti, od policije smo saznali za kokain koji je čistoće 96 odsto

NAKON ZAPLIJENE POLA TONE KOKAINA U VOLIJU: Policija navodno čeka nalog Katnića da počne sa hapšenjima

OTKRIVENI KOKAIN VRIJEDAN 20 MILIONA: Vlasnik Volija Dragan Bokan nije saslušan a ne zna se da li će biti

Saopštenje menadžmenta VOLI-ja prenosimo iintegralno:

Kompanija Voli, koja je u vlasništvu Dragana Bokana  i  Evropske banke za obnovu i razvoj, više od četvrt vijeka uživa ugled zakonitog i društveno odgovornog  poslovanja u Crnoj Gori, poslovne reputacije koju prepoznaje i priznaje  biznis zajednica Evrope.
Kao što je poznato suočili smo se sa neočekivanim i šokantnim incidentom u vezi sa sumnjivom pošiljkom dospjelom u LDC Voli. Iskustvo je pokazalo da kada su u pitanju konkretno banane, uvijek postoji veliki rizik da se sa pošiljkama robe namijenjene našoj djelatnosti nađe napuštena roba sumnjive supstance i veoma smo  svjesni velike i otvorene mogućnosti zloupotrebe pošiljki, a samim tim i vrlo predostrožni.
Iz tog razloga se od 2018.godine obraćamo kontinuirano svim nadležnim organima tj. Upravi prihoda i carina, Upravi policije, kao i MUP-u, Slobodnoj zoni Luke Bar, kao i Carinarnici PJ Podgorica, sa zahtijevima da se prekontroliše i izvrši dodatno skeniranje robe o trošku kompanije Voli. Nastavićemo da šaljemo precizne informacije i tražimo detaljnu analizu, dok se ne budu stvorili uslovi da budemo zaštićeni od  sličnih situacija i
mogućnosti podmetanja našoj kompaniji, u želji da unaprijedimo saradnju sa nadležnim organima s zajedničkim ciljem, za dobrobit kompanije Voli i građana Crne Gore.
U ime Uprave kompanije, čestitamo našim zaposlenima koji su pokazali ličnu i profesionalnu odgovornost, savjesno obavljanje radnih zadataka i dosledno poštovanje etičkih normi, a iste će Kompanija  adekvatno nagraditi.
Ovim putem pozdravljamo aktivnost Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja, Uprave policije, Upravi prihoda i carina i čestitamo im na visokom nivou profesionalnosti i na  brzoj i efikasnoj akciji i zakonski sprovedenom postupku u kojem su utvrđene sve relevantne činjenice koje se odnose na ovaj slučaj.
Hvala i većini crnogorskih medija koji su na profesionalan i objektivan način informisali javnost što nije bio slučaj sa dijelom crnogorskih i regionalnih medija.
Za nas kao privredno društvo  koje posluje gotovo tri decenije, najvećeg poslodavca u Crnoj Gori, najvećeg poljoprivrednog proizvođača u Crnoj Gori, kompaniju od velikog privrednog značaja,  čiji su poslovni principi od prvog dana postavljeni u skladu sa strogim etičkim normama, sve ovo predstavlja još jedan izazov iz kojeg smo mnogo naučili i iz kojeg izlazimo još više ujedinjeni, kompaktniji i spremniji za neočekivane situacije na koje velika privredna društva širom svijeta nisu imuna.
Šteta koja nam je učinjena u pokušajima da se naruši reputacija Kompanije, javni pozivi na linč i stigmatizacija, od onih koji su dužni da se ponašaju suprotno pokazanom, zanemarljiva je u odnosu na činjenicu da smo pokazali da smo odgovoran, organizovan i legalan sistem.
Hvala potrošačima, Privrednoj komori i Crnogorskom udruženju poslodavaca (CUP), kompletnoj privredi, poslovnim partnerima i prijateljima na iskazanoj podršci proteklih dana i povjerenju koje smo još jednom opravdali, zakjučuje se u saopšenju menadžmenta Volija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com