Počinje instalacija računarske oprema u školama u Budvi - Volim Podgoricu

Počinje instalacija računarske oprema u školama u Budvi

U skladu sa akcijom opremanja vaspitno-obrazovnih ustanova računarskom opremom, počinje instalacija računara, projektora, štampača, televizora i laptopova u školama u opštini Budva, navode iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, dodajući da u računarskim učionicama budvanske JU Druga osnovna škola, biće instalirana 32 računara, dva televizora i dva multifunkcionalna štampača, dok će kabineti biti opremljeni sa 18 računara, 18 televizora 65 inča i osam laptopova.

“Računarske učionice JU OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“, IT tiimovi će opremiti sa 32 računara, dva televizora i dva štampača, dok će se u kabinetima instalirati 29 računara, 29 televizora 65 inča i osam laptopova. Kabineti JU Srednja mješovita škola „Danilo Kiš“ biće opremljeni sa tri računara, tri televizora i četiri laptopa, a računarska učionica sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem”, naveli su iz MPNI.

Dodaju da će trinaest računara, televizor i multifunkcionalni štampač, biće instalirani u računarskoj učionici JU OŠ ,,Mirko Srzentić“, dok će kabineti biti opremljeni sa sedam računara, sedam televizora i dva laptopa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com