SINDIKAT ŠKOLE: Nastavnica Vujović nije zloupotrijebila djecu u političke svrhe

Sndikalna organizacija Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred“ zaključila je na sjednici od 14. maja da nastavnica Sanja Vujović nije zloupotrijebila učenike u političke svrhe.

Vujović je 9. maja sa grupom učenika devetog razreda učestvovala u proslavi Dana pobjede u Podgorici, kao članovi SUBNOR-a, a ne kao predstavnici Osnovne škole “Lovćenski partizanski odred“.

“U prilog tome ide i činjenica da su djeca imala saglasnost roditelja za odlazak u Podgoricu, pa samim tim nastavnica nema nikakvu odgovornost za navedeni događaj”, navodi se u dopisu koji je proslijeđen Radio Cetinju.

Cetinjski list je u petak 13. maja objavio da je iz Ministarstva prosvjete Crne Gore upućena usmena sugestija upravi Osnovne Škole „ Lovćenski partizanski odred“ na Cetinju da pokrene disciplinski postupak protiv nastavnice istorije Sanje Vujović jer je navodno zloupotrijebila učenike u političke svrhe time što su učestvovali u polaganju vijenaca sa predstavnicima SUBNORA Crne Gore u Podgorici i učestvovali u programu obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button