Vuković stao u odbranu Alekse Bečića: Najoštrije osudio “ogavnu kampanju beogradskih medija protiv Bečića”

Gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković najoštrije je osudio “ogavnu kampanju beogradskih medija i centara moći koja se vodi protiv lidera Demokrata i predsjednika Skupštine Alekse Bečića”.

Vuković je juče aludirao na “veze” Dritana Abazovića sa srpskim vlastima jer ga, kako je rekao, “nacional šovinistička kampanja srpskim medija zaobilazi”.

On je danas ponovo, osudivši napade na Aleksu Bečića “provukao” da Abazovića napadi beogradskih centara moći  “zaobilaze”. 

VUKOVIĆ: Nacional-šovinistička kampanja zaobilazi Abazovića, čime li je zadužio vlasti u Srbiji?

“Dok jednog od lidera vladajuće koalicije beogradski centri moći zaobilaze, drugog, Aleksu Bečića, pokušavaju diskreditovati na najprizemniji mogući način. Političke razlike po strani, najoštrije osudjujem ogavnu kampanju koja se vodi protiv lidera Demokrata i predsjednika Skupštine”, napisao je Vuković na Tviteru.

U višedecenijskoj političkoj praksi u Crnoj Gori, teško je, ukoliko uopšte postoji, pronaći primjer “principijelne odbrane integriteta i digniteta” političkih protivnika.

Da li je Demokratska partija socijalista naprasno počela da se u svom djelovanju i javnim istupima rukovodi “primjerima čojstva i junaštva” ili je posrijedi još jedna politička kalkulacija, pokazaće vrijeme. 

Nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici, beogradski mediji žestoko su “udarili” na predsjednika Skupštine Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića, nazivajući ih veleizdajnicima. 

Izglasavanje Rezoluciije o Srebrenici, kako tvrde, označava srpski narod kao genocidan i vodi ukidanju Republike Srpske kao, navodno, genocidne tvorevine. 

Od premijera Krivokapića i njegove politike ogradio se i patrijar Porfirije.

V.M. 

loading...

3 komentara

  1. E moj Aleksa. Do sada nijesam imao nista protiv tebe ali, kad te ovaj brani…… Zamisli se.

  2. Kobi drugi at bran negonaj sto je kao i ti. sve s kockice slazi i polako na nove izbore pa nek se svako izmeri. dosta je vuse falsifikata

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com