“Zbog ovog čovjeka imamo stotine umrlih, hiljade bolesnih, ograničeno kretanje i otežan rad”

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Nikola Rakočević objavio je video na kojem se vidi kako se premier Zdravko Krivokapić pričešćuje prilikom ustoličenja episkopa Metodija u Đurđevim stupovima.

Danas je premijer Krivokapić, nekoliko ministara, predsjednika opština, veliki broj poslanika i drugih džavnih funkcionera prisustvovao svečanosti, bez poštovanja mjera koje je donijela Vlada.

Na ovo su reagovale sve opozicione partije, ali je ovakvo ponašanje vlasti, izazvalo i revolt građana naročito zbog novih mjera kojima se građanima zabranjuje ulazak u ugostitlejske objekte, tržne centa, marketa, ukoliko nisu vlakcinisani, odnosno nemaju kovid potvrdu.

PROTEST U PODGORICI Pejak: 2.000 radnika će izgubiti posao, niko ne pita za njih, samo je važno da se prodaju vakcine (FOTO)

NIKAD NEĆU BITI ROB!” Policija počela da privodi nevakcinisane građane (VIDEO)

USTOLIČENJE METODIJA: Krivokapić i poslanici u porti manastira Đurđevi stupovi (FOTO/ VIDEO)

Rakočević je pitao šta treba da se desi da bi premijer Krivokapić bio kažnjen za neodgovornost, kad već, kako je rekao “obraza nema”.

On je optužio premijera da zbog njega “imamo stotine umrlih mjesečno, hiljade bolesnih, ograničeno kretanje i otežan rad”.

 

loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com