“ŽIVIMO OD SOCIJALE” Otac mladića ranjenog na Kosovu moli za pomoć - Volim Podgoricu

“ŽIVIMO OD SOCIJALE” Otac mladića ranjenog na Kosovu moli za pomoć

Ivica Đuzić, otac devetnaestogodišnjeg mladića napadnutog u Mogili kod Vitine na Kosovu izjavio je da je policija privela trojicu napadača ali da je nezvanično saznao da je jedan od njih oslobođen. Moli državu da mu obezbijedi advokata jer on to, ističe, ne može da plati.

Ivica Đuzić je RTS-u prenieo da ne postoji nikakav sukob između njegove i porodice Albanaca koji su njegovog sina izboli nožem, te da se čak i poznaje sa ocem jednog od napadača. Tvrdi da je četrdesetšestogodišnji Albanac držao njegovog sina dok ga je jedan od dvojice maloljetnika napao nožem.

Odbio je da da izjavu policiji o napadu na sina i ističe da im ne vjeruje, zabrinut da će napadači biti oslobođeni.

“Čitav slučaj namjeravam da izguram do kraja, zbog čega mi je potrebna pomoć naše države. Ja imam petoro djece, živim od socijale i nemam za advokata, zato od naše države tražim samo jedno, da mi obezbijedi advokata”, kaže Ivica Jocić.

Policija je u svom dnevnom izvještaju saopštila da se incident dogodio juče oko 13 časova i da su dve osobe, nakon trenutne svađe oko psa, umokešane u fizički obračun.

“Dvojici umokešanih u slučaj ukazana je medicinska pomoć. Policija ovaj slučaj vodi u koordinaciji sa tužiocem”, dodaje se u saopštenju.

Ranjeni Boban Đuzić rekao je RTS-u da su ga trojica Albanaca napala s leđa, iz čista mira dok je šetao psa. Kaže da ih poznaje, da su iz njegovog sela.

“Danas su me napali Albanci iz čista mira kada sam se vraćao kući. Trojica su me napala, s leđa. Znam napadače, iz mog sela su – jedan ima 12, drugi 17 i treći 46 godina”, rekao je Boban.

Navodi da je pozvao policiju, koja je došla, ali da nije bilo nikoga u okolini koji bi mogli da posvjedoče.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com