“Abazović da preuzme odgovornost za odluku kojom se Cetinjski manastir oduzima Cetinju”

Mijenjajući stavove iz dana u dan, Dritan Abazović mora da preuzme odgovornost za odluku Uprave za nekretnine kojom se Cetinjski manastir oduzima Cetinju, a upisuje na Crkvu Srbije iako je u više navrata garantovao da imovina Cetinja i Crne Gore ne može biti ugrožena, poručio je potpredsjednik SDP-a, Nikola Đurašković.

„Uporedo sa otimanjem imovine, Dritan Abazović je sa teze o odbrani kokaina i prljavog novca prešao na tezu da je gradjanski protest i Cetinjane organizovao Veselin Veljović i time potvrdio koliko je licemjerno i neiskreno bilo njegovo ranije izvinjenje“, istakao je Đurašković

Ovim je, kako kaže, još jednom pokušao poniziti Cetinje i Cetinjane i sve iskrene patriote koji su 5. septembra branili gradjansku, sekularnu i antifašističku Crnu Goru.

„Nijesu gradjani napali nikog, vi ste napali Cetinje! Bilo je medju njima i članova i simpatizera URA! Da li je i njih organizovao Veljović? Zašto ste postupali suprotno stavu glavnog i opštinskog odbora vaše partije i za čije interese i po čijem nalogu ste to radili“, pita Đurašković.

Nas je, dodaje, organizovala ljubav prema Crnoj Gori i vaša politika služenja Beogradu i Srpskoj Crkvi.

“Branilo je Cetinje gradjansku Crnu Goru svih ovih 30 godina, brani je i danas, suprostavljajući se politici Vlade, čiji ste potpredsjednik, koja je suprotna državnim interesima Crne Gore. Takav, licemjeran, odnos prema Cetinju, suzavac i šok bombe nijesu i neće ugasiti cetinjsku luču slobode koja je branila obraz Crne Gore i 90-ih i danas“, zaključio je Đurašković.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com