BAR: Rasvijetljeno više krivičnih djela, uhapšene dvije osobe

Prethodnih nekoliko dana barska policija je podnijela tri krivične prijave za četiri krivična djela.

Na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu policija je pretresala stan i druge prostorije koje koristi N.M. u pronašla manju količinu marihuane.

“Osumnjičeni je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici,proveden zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja uhapšen je Đ.H. (20) iz Sjeverne Makedonije.

On je, kako se sumnja, na moru u Sutomoru upravljao skuterom brzinom većom od dozvoljene i udario u  pedalinu kojim je upravljao I.I. koji je tom prilikom teškom provrijeđen.

Službenici Centra bezbjednosti Bar juče podnijeli krivičnu prijavu protiv M.S. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršila dva krivična djela krađa.

“Ona je, kako se sumnja, iz kuće koristeći nepažnju vlasnika ukrala oko 210 eura, a drugu krađu izvršila takođe koristeći nepažnju vlasnika i ukrala nova cu u iznosu od 700 eura. Postupajući na rasvjetljavanju predmetnih djela policija je došla do sumnje da je M.S. na području Herceg Novog izvršila više krivičnih djela krađa i ona je sprovedena tužilaštvu u Herceg Novom na dalje postupanje”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com