BEČIĆ PORUČIO: Prijatelj sam isključivo građana Srbije i sluga naroda Crne Gore uvijek i do groba

“Ubjedljivo većinska Crna Gora želi evropski, građanski, pristojan, civilizovan, umjeren, pomiriteljski i pošten put”, saopštio je za Vijesti predsjednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

Poručio je i da “podanik i najamnik centara moći u Srbiji i u Crnoj Gori” nikada neće biti ni po kojoj cijeni.

“Prijatelj građana Srbije i sluga isključivo naroda Crne Gore uvijek i do groba”, kazao je Bečić.

Zbog usvajanja Rezolucije u Srebrenici, na naslovnim stranama više srbijanskih medija Bečić i premijer Zdravko Krivokapić označeni su kao “izdajnici”, da su “zabili Srbima nož u leđa”, da su Srbe “proglasili genocidnim narodom”.

“Fabrika neistina i podvala centara moći i njihovih najamnika na različitim nivoima ne jenjava. Više puta smo u prethodnih nekoliko mjeseci i ja i partija koju predvodim satanizovani od ultracrnogorskih ili ultrasprskih pećinskih nacionalista, koji su bili samo izvođači centara moći kojima uporno smetamo zato što nećemo da im služimo. Svaki put smo izašli sve jači i jači, danas smo na istorijskom procentu podrške birača, zato što ubjedljivo većinska Crna Gora želi evropski, građanski, pristojan, civilizovan, umjeren, pomiriteljski i pošten put”, kazao je Bečić.

Ističe da je najnovija fabrika neistina razobličena poslije sat vremena, te da je to bio “amaterski pokušaj satanizacije koji je čak i ispod nivoa žute štampe, a kamoli iole ozbiljne politike”.

loading...

2 komentara

  1. ЛАЖЕШ БЕЧИЋУ, ЛАЖЕШ КАО ПАС. ТИ ПРИЈАТЕЉ СРПСКОГ НАРОДА КОЈИ СИ ТЕШКИ АНТИСРБИН. ЛАЖЕШ БЕЧИЋУ, ЛАЖЕШ И ТО ПАС СМАСЛОМ НЕБИ ПОЛИЗАО.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com