BEČIĆ SA ŽABLJAKA: Nama nisu bitne funkcije i fotelje, puno mi je srce jer imam čast da ovaj narod pogledam u oči (VIDEO) - Volim Podgoricu

BEČIĆ SA ŽABLJAKA: Nama nisu bitne funkcije i fotelje, puno mi je srce jer imam čast da ovaj narod pogledam u oči (VIDEO)

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić poručio je večeras sa protesta na Žabljaku da je zbog potpredsjednika Vlade i lidera Dritana Abazovića i, kako je kazao, “šačice ljudi sa tri mandata” poništena volja naroda izglasana 30. avgusta.

“Nama nisu bile bitne funkcije i fotelje. Bili smo spremni da im aplaudiramo i da nemamo nijednog ministra, samo da sačuvamo budućnost ove djece. Ali, ovaj narod je spremniji danas i odlučniji prije dvije godine, ovaj narod ima čiste ruke i diše slobodu. Puno mi je srce i ispunjen sam čovjek jer imam čast da ovaj narod pogledam u oči. Da li bi svi oni sve njihove milione za ovaj moj osjećaj” kazao Bečić i dodao da su protesti u organizaciji njegove partije nikad brojniji.

“Budimo mudri i istrajni, sjetite se veličanstvenih litija. Crna Goro, kada si ovo vidjela na Žabljaku, nemaš pravo da budeš kući i da li ćeš se dvoumiti da izađeš na ulicu”, kazao je Bečić.

Pristalice Demokrata su Abazoviću poručili da ga se Durmitorci ne plaše.

Demokrate su najavile protest u Podgorici 23. februara.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com