BERANE SAD: Otpozdrav na pismo, bratu od tetke Dragoslava Šćekića - Volim Podgoricu

BERANE SAD: Otpozdrav na pismo, bratu od tetke Dragoslava Šćekića

Za početak najviše bi voljeli da otpozdravimo stvarnom tvorcu saopštenja, jer znamo da gospodin Bogavac, zajedno sa njegovim bratom od tetke Dragoslavom Šćekicem ne poznaje ni pola vokabulra iz njihovog saopštenja, naveli su iz “Berane sad”.
“Kao prvo, građani Berana ne moraju da brinu za stabilnost, 3/4 odbornika je na  strani vladajuće većine, kad je gradska vlast stabilna. A, vjerujemo i da nas kolega koji nije sa nama u pokretu neće uraditi bilo šta nasuprot volje građana. A, volja građana Berana je bila da SNP i DPS nemaju potrebnu većinu, kao do skoro, na državnom nivou i jasno su kaznili koaliranje SNP-a sa DPS-om”, naveli su.
Razumijemo, kako dodaju, napade i frustaciju gospodina Bogavca (čitaj Dragoslava Šćekica) koji ni posle pola godine ne može da se pomiri sa činjenicom da SNP nije u vlasti.
“Da je prelomnu ulogu u tome imalo učešće grupe građana Berane Sad na lokalnim izborima i da ne mogu i dalje braća od tetaka da se postavljaju na funkcije, tj. da ne mogu više sprovoditi nepotizam i korupciju, po kojima su uveliko bili poznati.
Jedino što su trpjeli i što trpe građani Berana je enormni dug koji je napravio SNP sa Dragoslavom Šćekicem i Vama, kao njegovim nasljednikom, dok ste bili na čelu opštine Berane.
Mi ćemo nastaviti da radimo punom parom, kao i do sada, na dobrobit građana Berana i na tome da ih nikad vise ne zadesi takva nesreća da gradom vlada SNP.
Možemo se dijeliti na više frakcija, ali imperativ je borba protiv ekonomskog razaranja, korupcije, laži, nepotizma i nepostenja, tj. onoga što u praksi zastupaju SNP i DPS”, naveli su iz Pokreta Berane sad.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com