BOGDANOVIĆ PORUČIO MAFIJI: Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

BOGDANOVIĆ PORUČIO MAFIJI: Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori

Akcija, koja je rezultirala hapšenjem bivšeg direktora Uprave policije i drugih lica osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja u vezi sa švercom cigareta, snažan je pokazatelj odlučnosti nove vlasti u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala u Crnoj Gori, kazao je Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

Klub poslanika Demokrata izkazuje zahvalnost i pohvalu radu Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije.

“Vaša posvećenost i profesionalizam u izvršavanju svojih dužnosti ključni su za uspješno sprovođenje ovakvih operacija. Ova akcija šalje jasnu i nedvosmislenu poruku svim elementima mafije i organizovanog kriminala: nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori. Sve institucije države Crne Gore su ujedinjene u svojoj namjeri da stanu na put svakoj nezakonitoj aktivnosti. Svi koji su umiješani u koruptivne i kriminalne radnje i zloupotrebu položaja suočiće se s punom snagom zakona”, poručio je Bogdanović.

Kako je naveo, ovo je samo jedan mali korak u kontinuiranom naporu nadležnih državnih organa i nove vlasti da izgrade snažnu, stabilnu i prosperitetnu Crnu Goru, oslobođenu od korupcije i kriminala.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com